Suporterii lui ASU Poli, nemulțumiți de prețul biletelor pentru meciul cu Ripensia de pe stadionul „Dan Păltinișanu”

Suporterii lui ASU Poli, nemulțumiți** de prețul biletelor pentru meciul cu Ripensia de pe stadionul

Majoritatea suporterilor din Timișoara au primit cu bucurie vestea disputării derby-ului dintre FC Ripensia și ASU Politehnica chiar pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Totuși, pentru druckeri există însă și un motiv de nemulțumire legat de acest joc, prețul biletelor stabilit de conducerea roș-galbenilor.

Meciul primăverii în Liga a IV-a Timiș naște prima discuție între reprezentanții celor două cluburi. Pentru unii fani alb-violeți bucuria revenirii după mai bine de doi ani și jumătate în Peluza sud a principalei arene din oraș s-a mai domolit. Motivul e prețul biletelor stabilit de „Ripi”. 10 lei va fi intrarea atât la Peluza Sud, cât și la Tribuna I a „Marelui oval”, zonele deschise publicului pentru acest meci.

Suporterii lui ASU Poli consideră că prețul e exagerat și că nu e normal ca biletele să coste la curbura stadionului la fel de mult ca la tribună. Ripensia e arătată cu degetul că vrea să obțină o rețetă financiară bună pe spatele druckerilor. De la aflarea veștii disputării duelului pe „Păltinișanu” ultrașii au făcut apel ca toți susținătorii lui ASU Poli să ia cu asalt peluza stadionului.

Întâlnire azi

Reprezentanții clubului susținut de galeria alb-violetă nu s-au împăcat cu ideea că fanii vor avea de plătit prețuri de ligile superioare pentru a-și vedea favoriții special pentru meciul cu Ripensia. Conform lui Sebastian Novovic, președintele AST Druckeria, azi va avea o întâlnire cu persoane din conducerea gazdelor roș-galbene. Dorința celor de la ASU Poli e ca biletele pentru peluză să fie reduse la jumătate din preț, adică să coste 5 lei.

Partida Ripensia – ASU Politehnica, locul 2 versus locul 1 în Liga a IV-a Timiș, joc ce contează pentru etapa a XIX-a, se va disputa pe „Dan Păltinișanu” sâmbătă, de la ora 16.00. Cele două concitadine sunt despărțite de un singur punct în clasament.

Afis-meci-Ripi-ASU-642x900

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă