SUPER FOTO! Prima deplasare în „Județ” a Peluzei Sud timișorene!

27 Aug. 2012, 12:04 Ligi județene

Circa 200 de iubitori de Poli și-au susținut favoriții din Liga a V-a în prima deplasare a sezonului. Fanii dizidenți ai Timișoarei au făcut spectacol și s-au bucurat de o victorie cu 4-1 la Leucușești, o localitate cu 509 suflete.

Un autocar și peste 20 de mașini au făcut ca populația satului Leucușești, județul Timiș, să se mărească cu jumătate timp de câteva ore. Suporterii care au ales să nu susțină ACS Poli și-au urmat echipa pe un teren dezafectat și plin de gropi dar cu vestiare noi în construcție și o mini-tribună cu scaune alb-violete. Printre primele banere puse pe gard se putea citi unul cu mesaj concludent: „Drojdierii din Banat/Spaima crâșmelor din sat”. Fanii violeți au cântat și încurajat de unde au putut, de după gard, de pe tabelă și vestiare sau chiar dintr-o remorcă.

Fără Roti și Vlaicu

Iosif Rotariu și Sorin Vlaicu, ultima achiziție, au lipsit, fiind reținuți acasă cu probleme iar absența lor s-a simțit. Chiar și așa băieții pregătiți de Toni Foale au reușit să obțină a doua victorie din Campionatul Județean Timiș, după acel 8-0 cu Liebling. Timișorenii au avut ceva emoții. La 1-2, gazdele solicitând un penalty, dar arbitrul de Liga I Cătălin Botaș le-a oferit doar o lovitură liberă. S-a încheiat 4-1 pentru timișoreni, care au marcat prin Basarab, Mărănescu, Obrejan și Popoviciu. V. Pleșca a fost autorul singurei reușite a amitrionilor.

VEZI GALERIA FOTO COMPLETĂ‚ DE LA DEPLASAREA DE LA LEUCUȘEȘTI

ASU Politehnica: Șerban – Mărănescu, Obrejan, Radu, Lazăr – Popoviciu, Marchiș, Băcilă, Panc – Nicolaie, Basarab. Au mai jucat: Lațchici și Al. Luchin. Antrenor: Antonio Foale.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

27 Aug. 2012, 12:04 Ligi județene
Pe aceeași temă