Stupefiant! Floreasca refuză să-l primească pe Cruceru! Se încearcă la Spitalul Militar

21 Jun. 2012, 16:05 Ligi județene

UPDATE 19:15 O informație de ultimă oră anunță că s-a găsit o soluție pentru portarul Posadei Perișani, acesta urmând să fie transportat cel mai probabil la Spitalul Militar. Cruceru va fi supus unor investigații suplimentare pentru problemele cardiace apărute. Vă reamintim că medicii de la Spitalul Floreasca au refuzat să îl primească în urmă cu mai bine de jumătate de oră.


UPDATE 18:48 Scene incredibile petrecute în România secolului XXI. Deși viața tânărului Cruceru atârnă de un fir de ață, medicii de la Floreasca au refuzat să îl primească, scenele fiind de un ridicol maxim, desprinse parcă din filmul „Moartea domnului Lăzărescu”. Fotbalistul de 29 de ani nu poate primi la Balzazar Arseni, spitalul la care este acum, tratamentul de care are nevoie.

În acest moment Cruceru se află la Baltazar Arseni, dar aici ni s-a spus că trebuie transportat urgent la un spital unde să i se ofere tratament specializat. Ni s-a recomandat spitalul Floreasca, dar acolo nu vor să îl primească; domnul doctor de la Baltazar a vorbit acolo și ne-a zis că nu vor să îl primească. În acest moment viața lui atârnă de un fir de păr.„, a spus Daniel Duroi, președintele Posada Perișani.


UPDATE 17:20 Alexandru Cruceru a ieșit din comă, dar i s-au descoperit probleme cardiace. Portarul celor de la Posada Perișani va fi transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.

„Cruceru a ieșit din comă, dar are probleme cu inima, nu s-a găsit o ambulanță care să îl transporte la alt spital”, a spus antrenorul celor de la Posada, C. Gaiță.

Daniel Duroi, președinte Posada Perișani, a declarat că a reușit să rezolve problema ambulanței: „Jucătorului i s-au descoperit probleme la inimă. Va fi transportat la Spitalul Floreasca. Nu ne-a ajutat nimeni. Cine suntem noi să-l deranjăm pe Mircea Sandu sau Dumitru Dragomir? Suntem prea mici”, a spus Duroi la Sport.ro


UPDATE 13:32 Șansele ca Alexandru Cruceru, portarul intrat în comă după meciul de baraj dintre campioanele Vâlcei și Doljului, să își revină au crescut simțitor. Doctorul jucătorului a declarat că este mult mai optimist în privința însănătoșirii pacientului său. Corneliu Toader spune că portarul nu mai este intubat și nu a avut niciodată sânge pe creier, așa cum se vehicula ieri.

„Șansele sunt foarte mari de a-și reveni, răspunde la stimuli, nu are sânge pe creier și nici nu a avut vreodată. Sunt mult mai optimist cu privire la șansele de recuperare. Nu mai e intubat, nu mai e ventilat artificial și a început să și articuleze primele cuvinte”, a declarat, acum câteva minute pentru liga2.ro, doctorul jucătorului de la Posada Perișani, Corneliu Toader.


UPDATE 12:05 Cu toate că primarul comunei Perișani și cumnatul fotbalistului campioanei județului Vâlcea ne-au declarat că Alexandru Cruceru se simțea mai bine astăzi, chiar că ar fi conștient, se pare că adevărul ar fi altul. Conform medicilor Spitalului 9 starea portarului e în continuare neschimbată, adică gravă, jucătorul căzut pe teren în meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a fiind în continuare conectat la aparate.


UPDATE 10.50: Noi vești bune vin de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”! Cumnatul lui Alexandru Cruceru ne-a declarat că fotbalistul este conștient în aceste momente și se simte mai bine. Momentan, el refuză să mănânce. În altă ordine de idei, Cruceru va fi supus în următoarea jumătate de oră unor noi teste medicale


UPDATE 23.53: Vești bune de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”! Familia lui Alexandru Cruceru a ajuns la spital, iar primarul localității Perișani susține că jucătorul și-ar fi recunoscut sora!


UPDATE Clipe cumplite pentru Alexandru Cruceru, fotbalistul în vârstă de 28 de ani intrat în comă după ce a căzut răpus de caniculă în timpul barajului pentru promovare în Liga a III-a dintre Apă Craiova și Posada Perișani, scor 3-2.

Jucătorul a suferit un anevrism cerebral și acum este în stare critică. Potrivit doctorilor de la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni”, „creierul lui Alexandru Cruceru este inundat de sânge și șansele acestuia de supraviețuire sunt extrem de reduse„.

Ediția tipărită de vineri a ProSport-ului prezintă pe larg evenimentele petrecute la Rovinari, în urma cărora Alexandru Cruceru a ajuns în stare critică la spital.


Căzut pe teren în finalul meciului de „baraj” pentru promovare în Liga a III-a, disputat miercuri la Rovinari, dintre Apă Craiova și Posada Perișani, scor 3-2, portarul vâlcenilor, Alexandru Cruceru (28 ani) a intrat azi în comă.

În minutul 120 al barajului Apă Craiova – Posada 3-2, Cruceru s-a prăbușit brusc pe teren, meciul fiind întrerupt 20 de minute, cât timp goalkeperul Posadei a primit îngrijiri. Jucătorul a fost trimis la spitalul din Tg. Jiu, unde seara și-a revenit. Azi, însă, Cruceru a intrat din nou în comă și în aceste momente este transportat la Spitalul nr. 9 din București, la intervenția deputatului vâlcean Cristi Buican.

„Starea lui este critică, a intrat din nou în comă. Delegatul echipei l-a însoțit în Capitală, am vorbit cu el și mi-a spus că nu mai recunoștea pe nimeni, nici pe sora lui. Ne rugăm pentru viața lui” a spus primarul din Perișani, Ion Sandu.

Antrenorul vâlcenilor, Costel Gaiță a fost primul care a ajuns la jucător și l-a întors cu fața în jos, evitând ca portarul să își înghită limba, dar acum tremură pentru soarta elevului său. „Era ultimul minut al prelungirilor și i-am spus să urce în atac, dar mi-a zis că nu mai poate și imediat l-am văzut prăbușindu-se, am fugit imediat spre el și i-am acordat primul îngrijiri, l-am întors cu fața în jos, să nu își înghită limba. El este credincios, ține post miercurea și vinerea, nu a mâncat și de la căldură a făcut hipoglicemie și i-a venit rău. Sperăm să își revină și să fie bine”, a spus și antrenorul Posadei, Costel Gaiță.

Articol scris de Adi Georgescu

21 Jun. 2012, 16:05 Ligi județene
Pe aceeași temă