Speranțe amânate pentru ASU Poli. „Cazul Chișoda” va fi judecat la FRF de abia luni

Speranțe amânate pentru ASU Poli.**

Alb-violeții vor sta în continuare cu sufletul la gură câteva zile pentru a afla dacă vor fi sau nu ei reprezentanții județului Timiș la barajul de accedere în Liga a III-a. Comisia de Recurs a FRF, unde a fost acceptat controversatul „caz Chișoda” din Liga a IV-a Timiș, se va întruni luni, la ora 14, pentru a judeca această speță.

Emoții sunt și pentru CS Ghiroda, club care poate pierde la „masa verde” șefia „D”-ului dacă ASU Poli va primi dreptate la Federația Română de Fotbal. După ce AJF Timiș a emis hotărâri neconvingătoare prin comisiile sale, prima dintre ele, cea „Disciplinară”, fiind totodată nestatutară, „distracția” s-a mutat la București.

Timișorenii au depus joi recursul la Federație iar acesta a fost acceptat. Actele timișorenilor au fost întocmite de avocatul Radu Chiriță din Cluj, în colaborare cu firma de avocatură Piperea & Associates din București. Comisia de Recurs a FRF e formată din Dorin Silviu Sabău (președinte), Elena Stoian (vicepreședinte), Daniela Mândruță, Marcel Vrabie, Eduard Popa (membri) și George Gherman (secretar). Aceasta va judeca situația apărută în Timiș luni, de la ora 14. Conform informațiilor, comisia a ținut cont și de timpul scurt care a mai rămas până la barajul din 21 iunie. AJF Timiș a trimis la rândul ei documente către FRF iar toate părțile implicate în caz: ASU Poli, CS Ghiroda și FC Chișoda, au fost citate.

Sursa: Sport9

 

Pe aceeași temă