Schumacher și „Bazela” au marcat pentru FC Argeș 1953

Schumacher și

FC Argeș 1953 a disputat zilele trecute un nou meci de pregătire. Alb-violeții au reușit un meci bun împotriva lui Sporting Pitești și s-au impus la final cu scorul de 5-1. În prima repriză, Mihai Zanfir a trimis în teren următorul 11: Tuțu – Popa Cosmin, Va­li Năstase, Bogdan Sîrbu, Cosmin Ian­cu – Daniel Păun, Roberto Taudor, Andrei Barbu, Constantin Schumacher – Eduard Călin, Cristi Bratu. După 45 de minute de joc, scorul a fost 0-0.

 

În repriza a doua, FC Argeș a început cu Tuțu – Cosmin Popa, Va­li Năstase, Bogdan Sîrbu, Cosmin Ian­cu – Andrei Barbu, Doru Mateescu, Rober­to Taudor, Bogdan Drăcea – Constantin Schumacher, Cristi Bratu. Doru Mateescu a deschis scorul pentru FC Argeș, apoi Bogdan Drăcea l-a majorat, 2-0. Cei de la Sporting au redus din diferență, 2-1, după care Bratu a marcat pentru 3-1. Tot Mateescu a înscris pentru 4-1, iar Schumacher a stabilit scorul final, 5-1, cu o execuție extraordinară din lovitură liberă.

Tot Schumacher a mai ratat în acest meci și un penalti. Au mai intrat în teren, pe parcursul ce­lei de-a doua reprize, Ionuț Băețică, în lo­cul lui Cosmin Popa, Liviu Olteanu, în lo­cul lui Vali Năstase, Andrei Alecu, în locul lui Andrei Barbu, și Florin Ciobanu, în locul lui Cristi Bratu.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: FC Argeș 1953

Pe aceeași temă