Scandal în Hațeg! „Primăria ne-a pus lacătul pe porți”

04 Mar. 2012, 12:39 Ligi județene
Scandal în Hațeg!**

Vasile Leordean, acționar la echipa din liga a patra Hunedoara, Retezatul Hațeg a „atacat” în termeni duri atitudinea celor de la Primăria Hațeg care le-a pus lacătul pe baza sportivă. Conform declarației lui Leordean, postată chiar de acesta pe un site de socializare, echipa sa nu mai are acces la stadion.

Că facebook-ul este mai mult decât un simplu site de socializare nu mai e un secret pentru nimeni, nici măcar pentru unii dintre membrii din conducerea echipei de fotbal Retezatul Hațeg, grupare ce evoluează în liga a patra. Astfel Vasile Leordean, șeful acestei echipe și-a spus păsul pe facebook, după ce oficialii de la primărie le-a blocat accesul la baza sportivă din oraș.

„Oameni ai Primăriei fără niciun temei legal au purces în baza sportivă, unde copiii noștri, ai Hațegului, doreau să se pregătească, au pus lacăte pe porți și pe uși, blocând astfel o activitate care începuse să dea roade, tăind avântul acestor copii minunați, care în fiecare zi se pregăteau să arate ca și la Hațeg se poate face performanță, ca această echipă poate fi și altceva decât un vehicul electoral în care cineva se urcă odată la 4 ani. Trebuie să le arătam acestor „oameni”, că ei sunt acolo să ne reprezinte pe noi, nu interesele lor meschine electorale din 4 în 4 ani. Așteptăm toți iubitorii fotbalului, ai sportului, părinți si bunici ai căror copii practică acest sport să susțină echipa de fotbal a orașului in demersul ei de a-si reprezenta orașul cu cinste si de a arata că sportul nu trebuie târât în noroiul politicienilor”, spune Vasile Leordean.

Vom reveni și cu reacția celor de la Primăria Hațeg față de situația creată, una fără precedent în fotbalul din județul hunedorean.

Articol scris de Loredana Juglea

04 Mar. 2012, 12:39 Ligi județene
Pe aceeași temă