Ripensia și ASU Poli continuă să lupte pentru semnătura aceluiași atacant

Mihai Andries 24 Feb. 2015, 11:28 Ligi județene

ASU Politehnica încă nu a oficializat un nou transfer în atac, acolo unde a suferit două pierderi importante în iarnă. Alb-violeții, la fel ca rivala în lupta pentru promovarea în C, FC Ripensia, nu au renunțat la varianta Octavian Drăghici, jucător care se pregătea ultima dată cu Concordia II Chiajna.

Atacantul de 29 de ani era așteptat în această săptămână la Timișoara după ce a evoluat într-un amical pentru echipa ilfoveană de Liga a III-a, satelitul Concordiei. În condițiile în care Drăghici ar avea șanse mici să prindă lotul echipei de prima ligă acesta ar agrea să evolueze în orașul său. Managerul sportiv al lui ASU Poli, Sorin Boiangiu, a spus aseară la postul Tele Nova că atacantul crescut la UMT e din nou în negocieri cu trupa de pe „Știința”. Liderul Ligii a IV-a luptă însă și cu Ripensia pentru acontarea lui Drăghici. Acesta a și evoluat anul trecut în pregătire pentru roș-galbeni, care i-ar oferi un salariu mai mare.

Nu e prima dată când cele două trupe timișorene se bat pe același jucător. În iarnă Ghinescu a ales să rămână la formația susținută de galerie în detrimentul lui „Ripi”. În timp ce Ghiroda nu a vrut să-l cedeze pe Alex Baranyi, cerut de amândouă. ASU Poli i-a pierdut în iarnă pe Ionaș – plecat în Germania – și Iorgovan. Ultimul, golgheterul echipei în tur, se tratează în Austria de afecțiunea de care suferă la plămâni.

Amical cu Recaș

Deși sâmbătă începe campionatul Ligii a IV-a iar Ripensia are meci de la ora 11, la Giroc, formația pregătită de Radu Suciu și Ovidiu Olariu va mai disputa un test miercuri. Adversar va fi echipa Recașului din Liga a VI-a, testul urmând să se dispute pe arena Tehnomet, de la ora 16.30. În aceeași zi se joacă derby-ul etapei pe „Știința”: ASU Poli – Ghiroda (ora 15).

Sursa: Sport9

Mihai Andries 24 Feb. 2015, 11:28 Ligi județene
Pe aceeași temă