Ripensia s-a întărit cu un atacant din Moldova!

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 15:18 Ligi județene
Ripensia** s-a întărit cu un atacant din Moldova!

Ripensia trebuia să dispute azi un nou amical, la Murani, însă vremea nefavorabilă a dus la anularea testului. Formația de la Pădurea Verde a început anul cu rezultate negative și va trebui să aștepte ziua de vineri pentru a putea schimba impresia. Între timp echipa s-a întărit în atac cu un tânăr internațional din Republica Moldova, Denis Cebotari.

Roș-galbenii nu au avut parte de succes până acum în teste. A cedat rând pe rând cu Giarmata, UTA II și Metalul Reșița însă conducătorii echipei nu sunt îngrijorați. „În această perioadă noi încercăm să integrăm jucătorii noi, inclusiv tinerii veniți de la echipa a doua. Avem mai mult timp la dispoziție față de perioadele anterioare de pregătire fizică. În partea a doua a programului lucrurile se schimbă”, ne-a spus Radu Suciu, managerul Ripensiei.

Următorul joc amical trebuia să se dispute astăzi la Murani, cu colega de eșalon din localitate, însă partida a căzut. „Zăpada e până la genunchi acolo, era greu de jucat, e în plin câmp și e viscol”, a precizat Suciu.

„Ripi” continuă totuși să mai caute soluții pentru sezonul de primăvară. Liderul din seria I județeană l-a înregimentat și pe atacantul Denis Cebotari din Chișinău. Acesta are 18 ani și măsoară 1,95 metri înălțime. De asemenea în probe se află și un alt vârf, Berescu, care provine de la Petrofac Țicleni, Liga a IV-a Gorj.

Tot referitor la noile achiziții, fundașul Solomon acuză o accidentare mai veche și nu s-a putut pregăti normal, în timp mijlocașul Ionesi s-a întors la Gătaia, club care vrea să-l păstreze până la vară.

Următorul joc amical al Ripensiei va avea loc vineri cu Ghiroda pe terenul sintetic de lângă arena „Dan Păltinișanu”, de la ora 19.30. Inițial și acest joc trebuia disputat în deplasare.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 15:18 Ligi județene
Pe aceeași temă