Ripensia a contestat un jucător de la ASU Poli: „Dacă e cineva în culpă atunci sunt arbitrii”

Ripensia a contestat un jucător de la ASU Poli:**

Dacă pe teren jocul ASU Politehnica – Ripensia s-a încheiat cu succesul obținut de prima echipă în inferioritate numerică cu 2-1, derby-ul ar putea continua la comisiile forului județean Timiș. Imediat după ultimul fluier oficialii roș-galbenilor au contestat dreptul de joc al lui Dorin Codrea de la gazde, introdus în prelungirile partidei, pe motiv că acesta nu avea cartea de identitate la el.

ASU Poli s-a impus cu 2-1 în fața lui „Ripi” într-un joc încheiat cu un om în minus după eliminarea lui Vucea. Oaspeții nu s-au împăcat însă cu eșecul și au depus după meci o contestație cu referire la dreptul de joc al juniorului Dorin Codrea (foto, dreapta).

Verișorul antrenorului Paul Codrea nu avea la el buletinul sau copia după acesta, care însoțește de obicei legitimația de joc. Oficialii formației susținute de galerie spun că la nivelul Ligii a IV-a nu le-a fost niciodată solicitată și prezentarea cărții de identitate. „Știm că la Liga a V-a trebuiau, de când suntem în Liga a IV-a nu ne-au fost solicitate buletine sau copii… Dacă e cineva în culpă atunci sunt arbitrii care nu ne-au cerut așa ceva. Dacă era cazul atunci nu-l introduceam ca să riscăm ceva”, ne-a spus Sorin Brîndescu, directorul sportiv al lui ASU Poli.

Conducătorul alb-violeților s-a arătat dezamăgit de demersul celor de la Ripensia. „Au avut jocul în mână, noi am fost în inferioritate numerică și nu au știut să gestioneze…”, a precizat Brîndescu. Contestația va fi probabil luată în calcul joi la Comisia de Disciplină a AJF Timiș.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă