Reunire cu multe nume noi la ASU Poli. Codrea are sub comandă un jucător dorit și în Liga I

Mihai Andries 13 Jan. 2014, 20:11 Ligi județene
Reunire cu multe nume noi la ASU Poli.** Codrea are sub comandă un jucător dorit și în Liga I

ASU Politehnica s-a reunit azi la Baza 2 cu nu mai puțin de nouă nume noi. Printre jucătorii pregătiți să îmbrace în retur tricoul alb-violet se numără și Carol Taub de la Auto, jucător care a refuzat anul trecut să părăsească Timișoara pentru Liga I. Nepotul lui Paul Codrea, Dorin, Alin Ionaș și Iorgovan, sunt alte transferuri cu care echipa susținută de Peluza Sud speră să ajungă în Liga a III-a.

Elevii lui Paul Codrea și Toni Foale au fost prezenți în număr mare la prim mișcare, circa 36 de jucători, o parte bună dintre ei jucători noi, au venit la Baza Politehnicii. După o scurtă ședință, în care tuturor li s-a pus în vedere așteptările din perioada imediat următoare, a început și antrenamentul de acomodare. ASU Poli i-a înregimentat deocamdată pe Dragan Paulevici (Bazoș), Daniel Crișan,  Sergiu Iorgovan (ambii CFR Timișoara), Alin Ionaș (Ghiroda), Răzvan Ghinescu (Sânnicolau Mare), Dorin Codrea (LPS Banatul), Flavius Buliga (Giarmata) și Carol Taub (Auto Timișoara). Ultimele două nume sunt și printre cele mai interesante. Buliga a făcut parte din generația 94 de excepție a Banatului, în timp ce Taub a devenit cunoscut după ce l-a refuzat pe Mulțescu, care i-a propus să vină la Gaz Metan în Liga I. Fundașul stânga de la Auto a fost de asemenea dorit de ACS Poli și Dinamo anul trecut.

 

VEZI O GALERIE FOTO DE LA REUNIREA TIMIȘORENILOR


„Sunt jucători pe care i-am avut în vizor de mai demult. În toată această perioadă de vacanță am avut discuții cu ei, ne-am înțeles, de aceea sunt aici. Cu cluburile lor ne-am înțeles în mare parte, mai sunt doar câteva detalii. Pot să mai apară nume pe parcurs”, a declarat Sorin Brindescu, directorul sportiv al lui ASU Poli. Acesta a anunțat și programul echipei din perioada următoare, care va cuprinde un cantonament la Nădrag (23.01-30.01) și o serie de amicale cu adversari din zonă: Vulturii Lugoj (30.01), CFR Tim. (01.02), Beciceherecu Mic (5.02), Sânnicolau Mare (8.02), Giarmata (12.02), Dumbrăvița (15.02), Bazoș (19.02) și Sânnicolaul Mare (retur 23.02).

Jucător în probe în Liga I

Alb-violeții au parte și de câteva despărțiri în această iarnă. Pe lângă Alin Stoica, care a refuzat să meargă la U Cluj, un alt jucător, fundașul Sorin Oberșterscu a dezertat pentru a da probe la Corona Brașov. „Alin Stoica m-a și sunat dacă poate să meargă la U Cluj, am spus că bineînțeles, dacă jucătorii vor să plece la mai bine noi nu le punem bețe în roate. Sorin Oberșterescu e la pregătiri… nu ne-a contactat nimeni, el a mers acolo”, a precizat Brîndescu. La capitolul plecări se numără și Alin Secotă, care împreună cu Alexandru Ionuț vor juca în retur la Orțișoara, ultimul dintre aceștia a suferit o pierdere grea de sărbători, când tatăl său a trecut în neființă.

Sursa: Sport9

Mihai Andries 13 Jan. 2014, 20:11 Ligi județene
Pe aceeași temă