Repetiție pentru baraj: Frontiera Curtici – CS Ineu 1-3

Mihai Andries 14 Jun. 2013, 18:26 Ligi județene
Repetiție pentru baraj:** Frontiera Curtici - CS Ineu 1-3

Fiindcă în ultimele runde de campionat au avut parte de adversari mai slabi, dar și pentru a nu ieși din ritmul de competiție, câștigătoarea Ligii a IV-a Arad i-a provocat pe cei de la Frontiera Curtici pentru un meci de verificare. El s-a disputat joi pe arena de la Graniță, una foarte bună, în ciuda faptului că cu 24 de ore mai devreme se jucase și finala fazei județene a Cupei României. Cu o mică excepție, problema medicală a lui Nădăban, confruntarea a fost cât se poate de utilă pentru CS Ineu, care a câștigat cu scorul de 3-1 (2-0).

Alin Drăgan, Cornea și Voștinar, respectiv Silviu Măgulean au fost marcatorii unei partide considerată binevenită de antrenorul zărăndanilor. „Băieții s-au implicat sută la sută și pe fondul unui joc organizat au realizat destule acțiuni reușite. Bineînțeles că echipa poate și mai mult și sper să demonstreze asta în meciul de miercuri, de la Alba Iulia. E un baraj și va trebui să fim mai atenți și mai motivați. Și mai sper ceva, să valorificăm plusul de experiență pe care-l avem în fața adversarului”, a precizat Adrian Abrudean.

Curticenii sunt mulțumiți că le-au putut fi de folos campionilor Ligii a IV-a și au intrat și ei în vacanță cu această ocazie. Din sezonul următor, Radu Anca s-ar putea să nu o mai antreneze pe Frontiera pentru un motiv cât se poate de simplu. „Dacă echipa nu-și propune mai mult, dacă nu are aspirații mai mari, nu văd de ce m-aș mai duce la Curtici. Sunt de un an și jumătate la club, mi-ar plăcea să avem un obiectiv mai îndrăzneț, mai ales că majoriotatea jucătorilor au valoare și potențial”, a explicat fostul fotbalist al UTA-ei.

Îngrijorare în Țara Zărandului: Nădăban ar putea rata meciul sezonului!

CS Ineu tremură pentru unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai săi. Cornel Nădăban s-a cerut afară în minutul 35 al amicalului de la Curtici din cauza unei probleme medicale ce-i pune sub semnul întrebării prezența la barajul de promovare în Liga a III-a. „Nădăban are o întindere în zona mușchilor aductori și e incert pentru meciul cu Kinder Paleu. Încercăm să fim optimiști, refuzăm să ne gândim că un fotbalist de valoarea și experiența lui Nădăban ar putea lipsit exact la cea mai importantă partidă a sezonului”, a afirmat Adrian Abrudean.

În cazul în care fostul fotbalist al UTA-ei nu va fi recuperat, în sistemul cu trei atacanți pe care l-a jucat Ineul în acest retur va apărea – cel mai probabil – Sergiu Popa. De fapt, acesta a fost și înlocuitorul lui Nădăban în confruntarea cu Frontiera Curtici. Confruntarea dintre CS Ineu și Kinder Paleu se dispută miercuri, 19 iunie, începând cu ora 17, pe arena „Cetate”, din Alba Iulia.

Formații:

Curtici: Mucha – Abrudan, Sighete, Pistrui, Huja – Avrămuțiu, Nedea, Pleșca, Munteanu – P. Măgulean, Rus. Au mai jucat: S. Măgulean, Gheorghieș, Anca, Leva, Dragoș.

Ineu: Pașcalău – Sabău, Iaroș, Nicolau – Cornea, Iambor, Georgiu, Talpaș – Petcuț, A. Drăgan, Nădăban. Au mai jucat: S. Popa, R. Popa, Voștinar, Malancu, Berar, Șulumberchean, Zdrențan (un junior crescut de Atletico originar din Ineu).

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 14 Jun. 2013, 18:26 Ligi județene
Pe aceeași temă