Rebenciuc a revenit pe gazon într-un timp record. Mijlocașul lui ASU Poli suferise un teribil accident auto

Rebenciuc a revenit pe gazon într-un timp record.** Mijlocașul lui ASU Poli suferise un teribil accident auto

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a evoluat sâmbătă în victoria echipei sale, scor 2-1 cu AS Peciu Nou, în Liga a IV-a Timiș. Dinu Rebenciuc a fost accidentat grav în luna august, suferind o triplă fractură de claviculă și alte lovituri, după ce a intrat cu mașina în coliziune cu un cal. Deși se preconiza că nu va mai evolua anul acesta pentru ASU Poli, mijlocașul s-a recuperat aproape miraculos.

Rebenciuc a avut mult „de tras” după accidentul în care a fost implicat la finele lunii august. El risca să aibă și probleme cu vederea după ce a avut ghinionul să intre cu mașina în animalul lăsat fără stăpân seara în mijlocul unui drum public. Jucătorul s-a ales cu probleme grave la claviculă, dar s-a ambiționat și începea să alerge pe terenul de la Baza 2 la doar o lună de la accident. Ieri, tânărul a avut parte și rodul răbdării și muncii din ultima perioadă.

Paul Codrea a ales să-l trimită în teren pe finalul întâlnirii câștigate cu Peciu Nou, astfel el nu a fost nevoit să-și aștepte reveirea pe teren până în primăvară, când se preconiza că va reveni cu greu. „Merita să intre în meciul acesta, a muncit mult să recupereze, a făcut-o într-un timp record. Ne gândeam că o să-l avem doar la anul. Am vrut să-i fac un cadou, să joace 15 minute pentru că merita după câtă munăc a depus după accidentul suferit și e și el un jucător de bază al echipei”, a spus Paul Codrea, antrenorul lui ASU Poli.

Galeria l-a primit de asemenea cum se cuvine pe mijlocașul lor, apreciat cu atât mai mult că a asistat imediat după accident la jocul echipei la Jimbolia. După victoria de ieri ASU Poli a rămas liderul „D”-ului.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă