Rapid Jibou, noua campioană a Sălajului!

Mihai Andries 10 Jun. 2013, 17:01 Ligi județene
Rapid Jibou,** noua campioană a Sălajului!

În ultima etapă din play-off, formația de pe Someș a obținut exact de ce avea nevoie în fața rivalei, pentru a deveni campioană. Cochetul stadion din Crasna a găzduit duminică după-amiază mult așteptatul meci dintre Rapid Jibou și CS Barcău Nușfalău, în care miza era una uriașă: titlul de campioană.

În fața a peste 500 de spectatori, gruparea de pe Valea Barcăului a părut mai periculoasă în debut, mai ales că elevii lui Adrian Damian nu aveau altă variantă decât victoria.

După câteva acțiuni ofensive, Nușfalăul a deschis scorul, în urma unei lovituri libere obținută de Andrei Chiș. Adrian Dregan a fost cel care a executat, iar portarul Adrian Noțigan a respins de la rădăcina barei, dar numai până la Orban Robert care a avut de îndeplinit o simplă formalitate și astfel a adus bucuria în tabăra celor de la CS Barcău. Dar, bucuria a durat doar câteva minute, deoarece Robert Vegh a făcut henț în propriul careu, iar centralul Paul Unimătan a indicat ferm punctul cu var, de unde a marcat Alexandru Turcu și la acest scor Jiboul era cu titlul asigurat.

În continuare, „rapidiștii” au fost mai periculoși în special prin Adrian Fărcaș, dar izbânda putea veni de la jucătorul Nușfalăului, Robert Vegh care a fost aproape de un autogol, însă mingea a fost respinsă de pe linia porții. De partea cealaltă, Adrian Dregan l-a pus din nou la grea încercare pe Noțigan, care a fost la post și la cabine s-a intrat cu 1-1, nu înainte ca Orban Robert să irosească o ocazie bună, în urma unei centrări a lui Claudiu Rus.

Repriza secundă a aparținut Nușfalăului, mai ales că Rapid Jibou a preferat să joace defensiv și să dea replica pe contraatac. Singura ocazie notabilă a irosit-o Kallai Geza care a lovit bine mingea cu capul, dar balonul s-a dus peste transversală. În zadar a atacat CS Barcău cu toate liniile, deoarece, nu a mai fost timp pentru un gol, iar fluierul final al lui Unimătan a dus titlul la Jibou, declanșând fiesta în tabăra elevilor lui Marius Muntean.

 

VEZI O GALERIE FOTO DE LA DERBYUL ZALĂ‚ULUI

 

Rapid Jibou – CS Barcău Nușfalău 1-1 (1-1)
Au marcat:  Alexandru Turcu (15 – din 11m), respectiv  Orban Robert (12)

Mihai Andries 10 Jun. 2013, 17:01 Ligi județene
Pe aceeași temă