Rămânerea lui Paul Codrea, principala noutate la reunirea lui ASU Poli

Rămânerea lui Paul Codrea,** principala noutate la reunirea lui ASU Poli

Nu mai puțin de 29 de jucători au fost prezenți la reunirea divizionarei a patra ASU Politehnica Timișoara. S-au înregistrat câteva absențe, dar și șapte nume noi aflate deocamdată doar în pregătire cu trupa de pe „Știința”. Vestea principală pentru gruparea susținută de galerie e că Paul Codrea rămâne în funcția de antrenor principal.

Tânărul tehnician a fost aproape de o despărțire de vicecampioana județeană așa cum a scris Sport9.ro. Codrea începe cursurile pentru licența A la Școala Federală de Antrenori, dar acestea nu îi vor încurca misiunea de la echipa Universității Politehnica. Ieri, după mai bine de o oră de discuții cu reprezentanții suporterilor, fostul internațional a fost reconfirmat. „Din păcate a fost această incertitudine, dare erau de clarificat unele lucruri. Am reușit să le clarificăm în mare parte. Important era să vorbesc la București să văd cum se desfășoară Școala de Antrenori. Am înțeles că e posibil să și antrenez, să și merg la cursuri. Deci nu va fi un impediment aici. Băieții au vrut să continui aici și eu la fel, continuăm. Mergem mai departe. Sperăm ca anul viitor să fie mai bun din toate punctele de vedere”, a declarat Paul Codrea.

Incertitudini la nivelul lotului

Dacă banca tehnică a fost asigurată, în privința lotului mai există ceva emoții. Birău a plecat în B la Câmpina, în timp ce pentru Taub, Ghinescu și Tulcan se negociază cu Auto, respectiv Unirea Sânnicolau Mare, aceștia fiind doriți în continuare la ASU Poli. Primul dintre aceștia a fost și principala absență de azi. Paul Codrea vrea să se bazeze în mare parte pe lotul din sezonul trecut, la care să se adauge doar câteva întăriri.

„Eu aș vrea în mare parte să păstrez lotul de anul trecut. Vom vedea dacă e posibil, sunt băieți cu care am lucrat, îi cunosc și am obținut rezultate bune. Ar fi păcat să schimb mulți jucători și să emiți pretenții la titlu. Dacă vom reuși să-i menținem și mai aducem câțiva tineri și doi jucători de experiență, atunci avem șanse bune. Pe unii noi îi cunosc, pe unii nu, într-o săptămână aș vrea să clarific lotul. Anul trecut am lucrat cu mulți jucători, nu e un lucru neapărat pozitiv. Meciul de Cupă va veni destul de repede, nu știm exact când, trebuie să ne pregătim bine. Încercăm să mergem pe programul nostru standard, ar fi bine să aflăm cât mai repede… E important să menții nucleul și antrenorul”. a conchis Codrea. Ieri, jucătorii săi au efectuat un antrenament mai ușor. ASU Poli se va pregăti la baza proprie în perioada de presezon.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA REUNIREA TIMIȘORENILOR

Lotul prezent la reunire: Burtic, Rogojină, Muntean – Florea*, Obrejan, Maranescu, Gălan, Brânzan, Neagoie, Rebenciuc, Ghinescu, Ilie, Vucea, Tulcan, Ionaș, Iorgovan, Făgețan, D. Codrea, Panc, Popoviciu, Ardelean* și Truichici*.
*jucători reveniți din împrumuturi

Portar de la ACS Poli și juni de la LPS Banatul

Acestora li s-au adăugat și șapte nume noi venite deocamdată doar în pregătire. Aceștia sunt: Ionuț Baidoc (20 ani), un mijlocaș central care a evoluat ultima dată la Giarmata; Robert Mândrea (16 ani) portar de la juniorii lui ACS Poli; Narcis Damian (22 ani), fostul fundaș stânga al lui Poli campioană la juniori, Alex Rus (18 ani) atacant, Alex Contescu (17 ani), jucător de banda dreaptă, și Marco Giuricici (18 ani), mijlocaș central, toți trei de la LPS Banatul, plus Samuel Timofte (18 ani), un mijlocaș stânga sosit de la Șandra.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă