Prima etapă, primul arbitru lovit în Liga a IV-a Sălaj!

Mihai Andries 02 Sep. 2013, 19:21 Ligi județene
Prima etapă,** primul arbitru lovit în Liga a IV-a Sălaj!

Obișnuită cu victoriile pe propriul teren, Olimpic Bocșa a debutat în Liga a IV-a printr-un eșec sever, în propiul fief. Duminică după-amiază, în prima etapă din sezonul 2013 – 2014, formația condusă chiar de către primarul Ioan Barou a fost surclasată de Unirea Mirșid – formație care a evoluat în Liga a V-a, în sezonul trecut, la fel ca și Bocșa.

Spre finalul primei reprize, când oaspeții aveau deja avantaj pe tabela de scor, jucătorul Robert Niculăuț a avut un atac violent asupra unei adversar, moment în care „centralul” Robert Goie a arătat cartonașul roșu! Chiar dacă presiunea din tribune era din ce în ce mai mare, arbitrul a respectat regulamentul și l-a trimis pe fostul jucător de la FC Zalău în tribune.

 

AFLĂ‚ MAI MULTE DETALII DESPRE INCIDENTUL DE LA BOCȘA
 

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, la pauză, același Robert Niculăuț a mers la arbitru și a trimis un „potop” de injurii și amenințări. Într-un moment în care arbitrul nu se aștepta, fostul fotbalist de la FC Zalău l-a lovit din nou cu piciorul! Oamenii de ordine au potolit circul, iar partida a continuat și la finalul celor 90 de minute, scorul era 0 – 3. Acum, arbitrul a declarat deja că va merge la medicul legist, dar și la poliție.

Unul dintre ce mai buni „fluierași” din județul Sălaj a fost lovit de mai multe ori de către un jucător, mai mic cu o jumătate de metru decât arbitrul!

 

 

Mihai Andries 02 Sep. 2013, 19:21 Ligi județene
Pe aceeași temă