Politehnica a mai făcut un pas spre promovare: alb-violeții au câștigat în deplasare cu 3-0

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 20:28 Ligi județene

Echipa Universității Politehnica din Timișoara a câștigat la pas antepenultimul meci din acest tur de campionat. Alb-violeții s-au impus cu 3-0 în deplasare, la Topolovățu Mare.

Meciul a fost destul de echilibrat, în special în prima repriză. Jucătorii lui Toni Foale au scăpat însă cu fața curată în urma unor faze de atac periculoase ale gazdelor, iar golul lui Nicolaie (’21) a adus o oarecare liniște în tabăra timișoreană. Marchiș, scăpat pe contraatac la 12 minute după reluare, l-a executat fără probleme pe portarul celor de la Topolovăț, pentru 2-0. Scorul final a fost stability tot de Marchiș. Golgheterul lui Poli a înscris cu capul, din interiorul careului, după o cursă impresionantă pe dreapta și o centrare perfectă semnate de Popoviciu.

Antrenorul trebuia să boteze azi un copil!

Toni Foale s-a gândit mult dacă să se prezinte sau nu la meciul de la Topolovățu Mare. Tehnicianul alb-violeților trebuia să fie în Timișoara, la un botez, iar reprezentanții lui ASU Politehnica au făcut demersuri pentru a amâna partida cu o zi, însă nu au avut succes. „Sunt al doilea naș la botezul respectiv. Am fost naș la ei și la cununie. Nu am renunțat la botez, că vine mașina după mine, dar voi merge doar la petrecere, nu am putut să merg la biserică. Am simțit echipa în derută când i-am anunțat că s-ar putea să nu vin, așa că am făcut tot posibilul să vin. Bine că am câștigat”, a explicat Foale.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 20:28 Ligi județene
Pe aceeași temă