Pecica a bătut palma și cu foștii sebișeni Moise și Dobricean

Mihai Andries 17 Jan. 2015, 09:28 Ligi județene
Pecica a bătut palma** și cu foștii sebișeni Moise și Dobricean

Progresul Pecica vrea să evite orice surprize neplăcute în returul Ligii a IV-a Arad și a mai dat două lovituri la capitolul achiziții. După Capătă, Gherghel, Hygied și R. Caba, pecicanii și-au asigurat serviciile a doi fotbaliști care au destule partide la nivelul eșaloanelor doi și trei. Ambii au lucrat cu Mihai Petcuț la Național Sebiș, antrenorul având un rol decisiv în aducerea lor.

„Moise și Dobricean au semnat cu noi până în vară cu posibilitatea de a le prelungi înțelegerile în cazul mult doritei promovări. Sunt doi dintre fotbaliștii în care am avut mare încredere și la Sebiș și, chiar dacă ambii fac un mic compromis coborând până în Liga a IV-a, cred că la final nu vor regreta această alegere”, a punctat „principalul” liderului primului eșalon județean.

Mihai Moise are 23 de ani și s-a despărțit în această iarnă de Național Sebiș. Fostul piteștean s-a înțeles verbal cu șefii „galben-albaștrilor” încă de la finalul anului trecut, însă a semnat contractul doar astăzi. La Pecica, Moise va fi aproape sigur titular alături de Trif sau Gabor.

După ce s-a despărțit de sebișeni, Răzvan Dobricean a semnat în vara anului trecut cu FC Olt, însă nu s-a impus la divizionara secundă antrenată de Dan Oprescu. Cu Petcuț la timonă, mijlocașul ofensiv de 23 de ani a fost titular de drept la Național Sebiș, așa cum – probabil – se va întâmpla și la Pecica unde va avea alături alți doi mijlocași cu mare personalitate, Fritea și Riviș.

Probabil, Pecica va mai aduce un singur fotbalist pentru campania de primăvară pe postul de atacant.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 17 Jan. 2015, 09:28 Ligi județene
Pe aceeași temă