Paul Codrea nu știe dacă rămâne la ASU Poli: „Voi discuta cu cei care au investit, suporterii…”

Paul Codrea nu știe dacă rămâne la ASU Poli:**

ASU Politehnica e la un pas să rămână fără tehnicianul Paul Codrea după ratarea promovării în Liga a 3-a. Fostul internațional ar putea pleca de pe „Știința” deoarece va începe cursurile Școlii Federale de Antrenori FRF și acest lucru va însemna automat că nu va putea fi mereu prezent la Timișoara. Codrea se va întâlni zilele următoare cu reprezentanții suporterilor și conducerea clubului pentru a discuta acest aspect.

Paul Codrea va pleca la București în curând pentru a începe studiile în vederea obținerii licenței A de antrenor, care îi va permite să antreneze și în Liga a 2-a. Tânărul tehnician timișorean nu știe în acest moment dacă va continua cu formația alb-violetă în noul sezon. Deși s-a arătat dispus să continue, el vrea să discute cu reprezentanții clubului, deoarece nu le poate promite că se va ocupa de ASU Poli 100% dacă rămâne.

„Să vedem dacă rămân. Vreau să vorbesc cu domnul rector Viorel Șerban, cu suporterii. Nu știu încă opțiunea mea. Vreau să mă înscriu la Școala de Antrenori așa că nu știu dacă timpul îmi va permite să mă ocup și de echipă. Vreau să-mi fac studiile, e normal, să cresc și eu. O să vorbesc și cu băieții, probabil că va însemna că voi fi plecat. Dar voi discuta cu cei care au investit, suporterii…”, a declarat Paul Codrea.

Majoritatea jucătorilor vor să continue

ASU Poli are programată reunirea luni, 7 iulie, deocamdată singura pierdere importantă e cea a fundașului dreapta Alex Birău, împrumutat de Avicola la Fortuna Poiana Câmpina în Liga a 2-a. Timișorenii s-au orientat deja și către câteva nume noi. „Am vorbit cu domnul Brîndescu, ne-am orientat spre niște jucători, dumnealui are lista. Birău a plecat la Câmpina în B. Va fi greu de reținut și Ghinescu, știu ce discuții am avut. Am înțeles că Sânnicolau vrea să-și facă echipă să promoveze”, a precizat Codrea.

Directorul sportiv Sorin Brîndescu, care poate fi o opțiune pentru postul de „principal” în cazul în care Paul Codrea pleacă, a spus că din discuțiile avute majoritatea jucătorilor vor să rămână pe „Știința”. „Avem anumite discuții pentru jucători noi. Majoritatea dintre cei vechi vor să rămână. Sunt discuții la nivel de conducere pe care trebuie să le purtăm, cu cei de la Sânnicolau Mare. Am vorbit du domnul Miatov de la Auto. Lucrurile sunt clare în privința lui Taub, va continua la noi, în cazul său sunt prevăzute niște clauze”, a explicat Brîndescu.

La rândul său, directorul sportiv al alb-violeților, și-a depus CV-ul la FRF pentru ocuparea unui post la naționalele de juniori.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă