O echipă de fotbal caută portar printr-un site de recrutare

Mihai Andries 29 Mar. 2013, 16:05 Ligi județene
O echipă de fotbal caută** portar printr-un site de recrutare

Echipa ieșeană de Liga a V-a Săgeata Popricani a postat un anunț pe un site de oferte de locuri de muncă, prin intermediul căruia vrea să găsească „fotbaliști tineri, sănătoși și cu un trecut sportiv curat” pentru postul de portar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Având în vedere că în perioada imediat următoare încep mișcările de «trupe», ne-am gândit să venim din timp în fața dvs cu o cerere de fotbaliști, pentru a ne întregi grupul actual. Echipa Săgeata Popricani caută fotbaliști tineri, sănătoși și cu un trecut sportiv curat, pentru următoarele posturi: 1 portar , minim 1,75 m înălțime. CV-urile dvs sportive (date personale, palmares, echipe la care ați evoluat în trecut, etc) vor fi trimise pe fax sau email la [email protected] și www.facebook.com/SageataPopricani„, se arată în anunțul postat de gruparea ieșeană, pe jobs.bizoo.ro.

Echipa Săgeata din Popricani, localitate aflată la 12 km de Iași, a fost înființată în 2010. După 16 etape, formația ocupă locul 6 în Seria I a Ligii a V-a.

Mihai Andries 29 Mar. 2013, 16:05 Ligi județene
Pe aceeași temă