Marius Niculae se întoarce pe teren la patru ani de la retragere! Cu cine a semnat „Săgeată”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2019, 14:05 Actualizat: 21 Mar. 2019, 14:06 Ligi județene

Marius Niculae (37 de ani) va evolua în acest final de sezon în Liga a 4-a București, la CS Dinamo, echipa aflată în proprietatea lui Nicolae Badea, anunță Sport.ro.

Marius Niculae s-a retras oficial din fotbalul profesionist în 2015, însă acum urmează să fie legitimat la CS Dinamo, echipă care activează în Liga a 4-a, pe Municipiul București. Dinamo se luptă cu Steaua și Carmen pentru câștigarea titlului și implicit pentru participarea la barajul care duce la promovarea în Liga a 3-a.

De-a lungul carierei, „Săgeată” a mai jucat pentru Sporting Lisabona, Standard Liege, Mainz, Inverness, Kavala, FC Vaslui, Shandong Luneng și Hoverla Uzhhorod. La Sporting, Niculae a fost coleg cu Cristiano Ronaldo, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur.

După 18 etape, Steaua e lider în Liga a 4-a București. Băieții lui Marius Lăcătuș au acumulat 49 de victorii, după ce au înregistrat 16 victorii, o remiză și o singură înfrângere, 0-1 cu Carmen. CS Dinamo se află pe locul secund, cu 47 de puncte. Carmen completează podiumul, cu 45 de puncte. Progresul 2005 ocupă ultimul loc de play-off, cu 42 de puncte.

La finalul sezonului regular, primele patru clasate merg în play-off. Campioana pleacă cu trei puncte, locul secund cu două puncte, a treia clasată cu un punct, iar locul 4 cu zero. Fiecare joacă cu fiecare, tur și retur, iar la final se trage linie și campioana play-off-ului merge la barajul pentru accederea în Liga a 3-a. În acest an, campioana Ligii a 4-a București va înfrunta campioana Ligii a 4-a Călărași.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2019, 14:05 Actualizat: 21 Mar. 2019, 14:06 Ligi județene
Pe aceeași temă