Marica: „Cei care ne bănuiau că vom da meciul Olimpiei, mi-au lăsat un gust amar”

Marica:**

Rezultatul de egalitate (1-1) consemnat la finalul derbyului județean dintre Petrolul Berca și Olimpia Rm. Sărat, principala favorită la adjudecarea titlului de campioană, a fost unul mulțumitor pentru gazde. Totodată a fost unul care a infirmat zvonurile potrivit cărora, petroliștii urmau să „doneze” cele trei puncte în contul echipei râmnicene pentru ca aceasta să hiberneze în fotoliul de lider.

Președintele clubului din Berca, Andrei Marica a declarat că, după cum s-a jucat, a fost un derby adevărat, iar pentru formația sa, rezultatul este unul bun, muncit și meritat, chiar dacă oaspeții au dominat în prima repriză, reușind să își creeze ocazii de gol mai clare și să fructifice una dintre ele.

„Deși am fost conduși încă din prima repriză, noi am sperat în continuare într-un rezultat bun, iar ultimele 20 de minute ale partidei, ne-au aparținut în totalitate și astfel, am izbutit o egalare explozivă până și în tribune pentru suporterii noștri. Cei care ne-au bănuit că vom da meciul Olimpiei și chiar ne-au >, mi-au lăsat un gust amar și acum încep să înțeleg multe lucruri. La Petrolul Berca s-au făcut eforturi deosebite pentru a avea o echipă competitivă, cu altă mentalitate și curată, de la jucător la președinte”, a declarat conducătorul grupării petroliste, Andrei Marica.

În partida disputată în cadrul ultimei etape din turul campionatului Ligii a IV-a, Olimpia Rm. Sărat a deschis scorul în prima repriză prin experimentatul Cl. Ionescu, iar echipa din Berca a izbutit egalarea în prelungiri, grație golului marcat de C. Prorosciuc.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă