„La pauză i-am certat puțin”. Tehnicianul lui ASU Poli speră că alb-violeții l-au impresionat pe Burleanu

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 21 Jun. 2015, 03:36 Stiri

ASU Poli s-a impus cu un categoric 5-1 în fața Voinței Lupac în prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a. Antrenorul timișorenilor, Sorin Brîndescu, a recunoscut că și-a certat elevii după prima repriză, când tabela indica 1-1 pe baza unui joc pe care l-a considerat lent. Tehnicianul alb-violeților, destul de reținut când vine vorba în a-și pune la zid adversarul, a admis că la rândul său își vede echipa ca și promovată în Liga 3.

„Cred că am luat o opțiune serioasă la câștigarea barajului. Jocul nostru pe apărare de-a lungul campionatului a fost destul de bun și nu cred că putem lua patru goluri acolo. Dar va trebui să ne prezentăm la fel, tot foarte serioși. și să nu ne facem de rușine. La pauză i-am certat puțin și am schimbat ritmul de joc, am jucat foarte lent în prima repriză, previzibil. Nu am avut agresivitatea de care am avut nevoie. Repriza a doua a fost altceva pentru că au și căzut ei fizic, dar am impus ritmul și am adus mingea în fața porții”, a declarat Sorin Brîndescu.

„Principalul” lui ASU Poli nu și-a certat portarul pentru golul de 0-1 încasat, dar l-a „urecheat” în schimb pe golgheterul echipei, Octavian Drăghici, care a încercat o scăriță, eșuată, la al doilea penalty acordat: „Pe Burtic l-a surprins acea minge, dar nu l-am certat, trebuia să ne concentrăm pe atac. Pe Tavi l-am certat”.

La meciul de pe „Știința” a fost prezent și președintele FRF, Răzvan Burleanu, însoțit de secretarul general Gheorghe Chivorchian, cei doi oficial au asistat apoi și la finala Campionatului Universitar. Brîndescu e convins că șeful FRF a plecat cu o impresie grozavă de la Timișoara. „Cred că i-a plăcut atmosfera și sper că și jocul echipei”, a precizat acesta.

Întrebat dacă echipa sa e ca și promovată, Brîndescu nu și-a ascuns gândurile: „Mai avem returul, dar cred că suntem…”.

Returul Voința Lupac – ASU Poli e programat pe 27 iunie.

CITEȘTE și: Vișatovici descrie soarta „croaților” pe „Știința”: „Cât ne-au ținut bateriile”. Ce speranțe are antrenorul-jucător al Voinței Lupac de la returul cu ASU Poli

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 21 Jun. 2015, 03:36 Stiri
Pe aceeași temă