Kalai a semnat cu Retezatul Hațeg!

Marius ANGHEL 28 Feb. 2013, 13:17 Ligi județene
Kalai** a semnat cu Retezatul Hațeg!

Stoperul de 32 de ani Iosif Kallai (foto), va juca în retur pentru „zimbrii”

Fără doar și poate gruparea Retezatul Hațeg a fost cea mai activă pe piața transferurilor în pauza competițională.

Directorul tehnic al Hațegului, Flaviu Itul a înregistrat, pe rând, la Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Hunedoara acordurile de transfer a șapte noi jucători.

Ultimul fotbalist înregimentat de „zimbri”, fundașul central cu peste 100 de meciuri în Liga 1 pentru Jiul Petroșani și Politehnica Iași (între anii 2005 – 2009 n.r.), Iosif Kallai poate fi considerat și transferul anului „în județ”. „Am ales să joc la Hațeg convins fiind de proiectul serios și de viitor care mi-a fost prezentat de antrenorul Flaviu Itul. Am găsit la Retezatul un grup de jucători tânăr, serios și dornic de afirmare. Simt că se dorește să se facă performanță”, a spus Kallai care a debutat la Retezatul Hațeg marți, în jocul pierdut, scor 0-1, cu FC Hunedoara.

„Kallai este un jucător cu o vastă experiență. Cu siguranță va fi de mare folos echipei în returul campionatului. Deși postul lui de bază este fundaș central eu cred că va da un randament bun și la mijlocul terenului”, a anunțat tehnicianul Flaviu Itul care va fi locul lui Kallai în echipa sa.

În cariera sa Iosif Kallai a mai evoluat pentru echipele Parângul Lonea (actualul Inter Petrila n.r.), FCM Bacău, Minerul Lupeni, Alro Slatina și CSM Râmnicu Vâlcea.

În prima etapă a returului Ligii a IV-a Hunedoara, Retezatul Hațeg (locul 7 cu 31 de puncte), va juca, pe teren propriu, sâmbătă 2 martie, cu CFR Simeria.

Articol scris de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL 28 Feb. 2013, 13:17 Ligi județene
Pe aceeași temă