Ionuț Matei se pregătește sub comanda lui Codrea

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Feb. 2014, 13:00 Actualizat: 12 Feb. 2014, 13:01 Ligi județene
Ionuț Matei  se pregătește sub comanda lui Codrea

ASU Politehnica se pregăteșe în continuare la baza proprie pentru un retur la capătul căruia vrea să obțină biletele pentru Liga a III-a. La antrenamentul de ieri seară a apărut un jucător surpriză între alb-violeți, e vorba de Ionuț Matei, care a fost component al vechiei Poli și care în tur a evoluat pentru FC Botoșani în Liga I.

Matei (29 de ani) doar se pregătește deocamdată cu liderul Ligii a IV-a Timiș. În tur mijlocașul dreapta a avut 14 apariții pentru botoșăneni pe prima scenă, formație alături de care a promovat din Liga a II-a. Moldovenii au renunțat la el în această iarnă și în prezent e liber de contract. Ionuț Mate a fost sub contract cu FC Politehnica între 2007 și 2012, dar nu a prins decât 15 partide la prima echipă. În acea perioadă a fost împrumutat la mai multe grupări, precum FCM Reșița, Otopeni, Ceahlăul, FC Botoșani și Voința Sibiu. S-a despărțit de Poli după un litigiu câștigat la începutul lui 2012. Conform druckeria.ro, Matei a efectuat ieri primul antrenament alături de ASU Politehnica Timișoara.

Nu e primul jucător de Liga I care are legătură cu gruparea alb-violetă din ligile inferioare. Pe lângă Alin Stoica, care a evoluat anul trecut la ASU Poli, cu echipa alb-violetă s-au mai pregătit printre alții Janos Szekely și Ioan Mera. Primul a semnat cu FC Brașov în această iarnă, al doilea e sub contract cu Săgeata Năvodari.

Test cu Giarmata

În altă ordine de idei ASU Poli va disputa azi, de la ora 17, pe „Știința”, un nou joc amical cu o echipă din Liga a III-a. După ocupanta locului secund din C4, Mama Mia Becicherecu Mic, alb-violeții vor întâlni și echipa timișeană de pe locul 4, Millenium Giarmata.

Sursa: Sport 9

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Feb. 2014, 13:00 Actualizat: 12 Feb. 2014, 13:01 Ligi județene
Pe aceeași temă