Ionuț Matei se pregătește sub comanda lui Codrea

Marius ANGHEL 12 Feb. 2014, 13:00 Ligi județene
Ionuț Matei** se pregătește sub comanda lui Codrea

ASU Politehnica se pregăteșe în continuare la baza proprie pentru un retur la capătul căruia vrea să obțină biletele pentru Liga a III-a. La antrenamentul de ieri seară a apărut un jucător surpriză între alb-violeți, e vorba de Ionuț Matei, care a fost component al vechiei Poli și care în tur a evoluat pentru FC Botoșani în Liga I.

Matei (29 de ani) doar se pregătește deocamdată cu liderul Ligii a IV-a Timiș. În tur mijlocașul dreapta a avut 14 apariții pentru botoșăneni pe prima scenă, formație alături de care a promovat din Liga a II-a. Moldovenii au renunțat la el în această iarnă și în prezent e liber de contract. Ionuț Mate a fost sub contract cu FC Politehnica între 2007 și 2012, dar nu a prins decât 15 partide la prima echipă. În acea perioadă a fost împrumutat la mai multe grupări, precum FCM Reșița, Otopeni, Ceahlăul, FC Botoșani și Voința Sibiu. S-a despărțit de Poli după un litigiu câștigat la începutul lui 2012. Conform druckeria.ro, Matei a efectuat ieri primul antrenament alături de ASU Politehnica Timișoara.

Nu e primul jucător de Liga I care are legătură cu gruparea alb-violetă din ligile inferioare. Pe lângă Alin Stoica, care a evoluat anul trecut la ASU Poli, cu echipa alb-violetă s-au mai pregătit printre alții Janos Szekely și Ioan Mera. Primul a semnat cu FC Brașov în această iarnă, al doilea e sub contract cu Săgeata Năvodari.

Test cu Giarmata

În altă ordine de idei ASU Poli va disputa azi, de la ora 17, pe „Știința”, un nou joc amical cu o echipă din Liga a III-a. După ocupanta locului secund din C4, Mama Mia Becicherecu Mic, alb-violeții vor întâlni și echipa timișeană de pe locul 4, Millenium Giarmata.

Sursa: Sport 9

Marius ANGHEL 12 Feb. 2014, 13:00 Ligi județene
Pe aceeași temă