Ioan Mera a plecat de la ASU Poli. Timișorenii caută un „număr 9”

Ioan Mera a plecat de la ASU Poli.** Timișorenii caută un

ASU Politehnica și-a bătut în cuie ultimele jocuri-test înaintea înfruntării Ghirodei în primul meci oficial din 2015. Liderul Ligii a IV-a Timiș întâlnește, mâine, la baza proprie, pe Vulturii Lugoj, urmând ca în weekend să încheie testele iernii cu un alt adversar de Liga a III-a, Millenium Giarmata. Formația pregătită de Sorin Brîndescu s-ar mai putea întări cu un atacant, dar nu va miza pe serviciile lui Ioan Mera, are a ales să plece din țară.

ASU Poli are un bilanț negativ până acum în testele cu adversarii de ligă superioară. A câștigat cu Ineul (scor 2-1), dar a cedat în trei rânduri. 2-3 cu o altă trupă din C, Becicherecu Mic, 1-3 cu Olimpia Satu Mare și 1-2 cu FC Caransebeș. Alb-violeții au însă șansa să echilibreze balanța. Mâine, o întâlnesc pe Vulturii Lugoj la Baza 2 Politehnica, jocul va începe la ora 17. Pentru ca sâmbătă să joace cu Millenium Giarmata, de la ora 11, locația partidei încă nu a fost stabilită. Cel mai probabil se va juca pe „Știința”. Meciul cu alb-albaștrii pregătiți de Călin Cojocaru va fi și ultimul test al echipei pregătite de Sorin Brîndescu înainte de înfruntarea Ghirodei în runda a XVIII-a a Ligii a IV-a. Meciul cu deținătoarea titlului județean e programata sâmbătă, 28 februarie, de la ora 15 pe „Știința”.

Mera nu a rămas

Ioan Mera s-a pregătit și în această iarnă cu ASU Politehnica, dar nu a rămas nici acum la formația susținută de galerie. „Mera nu rămâne, a plecat în probe la o echipă din străinătate”, a spus Sorin Brîndescu despre situația experimentatului fundaș central. Dacă semna cu ASU Poli, ar fi fost primul jucător ce ar fi evoluat la ambele proiecte „Poli” din oraș, după ce a jucat și la ACS Poli în sezonul trecut.

Alb-violeții nu au înregimentat încă un nou atacant. Așteptându-se un „număr 9” după plecarea lui Ionaș și indisponibilitatea lui Sergiu Iorgovan, tânăr atacant care a plecat duminică în Austria pentru tratarea afecțiunii de la plămâni. „Nu știu dacă vine (n.r. un nou atacant), teoretic da… Ne bazăm însă pe jucătorii pe care-i avem”, a precizat Brîndescu.

Tehnicianul a enumerat părțile pozitive și negative ale perioadei de iarnă. „În mare parte sunt mulțumit de cum a decurs pregătirea. Cu plusuri și minusuri. Minusuri ar fi unele accidentări și lipsa continuității în pregătire. La plusuri sunt nivelul ridicat al pregătirii și modul pozitiv în care au răspuns jucătorii. Atitudinea lor m-a mulțumit”, a conchis Sorin Brîndescu.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă