Gado, Gueye și Scarlat au marcat pentru CSU II

Mihai Andries 06 Sep. 2013, 13:43 Ligi județene
Gado, Gueye și Scarlat** au marcat pentru CSU II

Echipa a doua a Universității Craiova a remizat miercuri, scor 3-3, în compania grupării Școala de Fotbal Gică Popescu, într-un meci restant din prima etapă a ligii județene. Toate golurile alb-albaștrilor au fost marcate de jucători veniți de la prima echipă.

Pe terenul Zoltan Crișan din cadrul Complexului Sportiv Ion Oblemenco, echipa lui Cornel Papură a încheiat la egalitate întâlnirea cu Școala de Fotbal Gică Popescu, scor 3-3. În prima repriză, a fost 2-1 pe tabelă pentru oaspeți, raportul transversalelor fiind invers. Pentru cea de-a doua echipă a Craiovei a marcat Ramses Gado (33), lansat ideal de Andruța, în vreme ce pentru vizitatori au punctat Stănișoara (20) și Neagu (24).

În repriza a doua, echipa lui Papură a reușit să întoarcă rezultatul. Marcu, de la oaspeți a punctat pentru 3-1 (67), dar gazdele au revenit spectaculos, grație reușitelor lui Ousmane Gueye (72) și Scarlat (89)

Corneliu Papură a mizat pe: Mirea – Săceanu, Lisandru, Scarlat, Cherciu, Geamănu, Vasilca, Andruța, Gado, Georgescu, Gueye. Au mai intrat: Dragomir, Mincă, Ianoși.

De partea cealaltă au evoluat: L. Popescu – Săndoi, Lică, Segărceanu, Neaga, Marinoiu, Marcu, Pitulice, Troacă, Ionescu, Stănișoară. Au mai intrat: Nedelea, Preoteasa, Cioc, Enache. Antrenor: Dorel Toma.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Mihai Andries 06 Sep. 2013, 13:43 Ligi județene
Pe aceeași temă