Gabi Paraschiv, manager general și antrenor la Flacăra Moreni!

Mihai Andries 20 Jan. 2014, 14:44 Ligi județene
Gabi Paraschiv, manager general** și antrenor la Flacăra Moreni!

Începând de astăzi, „lupii” galbeni au reluat antrenamentele în vederea celei de-a două părți a campionatului județean. Marea noutate din lotul morenar la reunire a fost reprezentată de reîntoarcerea lui Gabriel Paraschiv la gruparea de pe Cricov.

Fostul fotbalist al Oțelului Galați a preluat la Flacăra funcțiile de manager genaral și antrenor, dar în același a lăsat de înțeles ca va ajuta echipa și din postura de jucător. Instalarea lui „Pară” pe banca tehnică l-a dus pe fostul antrenor Marian Vasilache să devină director tehnic, în urma directivelor primite din partea conducerii administrative. Ca „secund” al divizionarei D a rămas în continuare, Mircea Petrescu, un tehnician care se va ocupa și activitatea centrului de copii și juniori, alături de Marian Neagu. La primul antrenament al „lupilor” la stadion și-a făcut apariția o mică parte a Peluzei Sud și primarul orașului Constantin Dinu, care a venit însoțit de noul antrenor al clubului. În momentul intrării pe gazon a jucătorilor, fanii au făcut un mic spectacol. Timp de câteva minute, aceștia și-au încurajat și aplaudat favoriții, gest în urma căruia jucătorii au venit la marginea terenului pentru a le mulțumi de susținearea oferită.

25 de „lupi” la reunire

La reunire s-au prezentat 25 de jucători, iar singurul absent fiind Vlădescu, un jucător care ar putea părăsi Flacăra, după ce și-a găsit un loc de muncă în București. Ultimele informații despre atacant atestă că este foarte aproape de a ajunge la un acord cu altă divizionară D dâmbovițeană, Comerțul Brezoaele. De asemenea, la primă ședință de pregătire s-a remarcat urcarea la echipa de seniori a mai multor juniori, care s-au evidențiat în turul campionatului la juniori A1 și readucerea la lot a portarului Halcu. Pentru componenții grupării din Moreni, primul antrenament a constat în câteva alergări ușoare și unele mișcări de streching, efectuate în sala de Sport „Goicea Romi” și pe terenul doi.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA REUNIREA ECHIPEI MORENARE


Flacăra nu are obiectiv promovarea la finalul sezonului!

Cooptarea lui Paraschiv în echipă la bucurat nespus de mult pe primarul Constantin Dinu. Edilul are încredere că fostul căpitan al Oțelului poate face treabă bună la Flacăra și în același timp că se va dărui total în proiectul fotbalsitic morenar. În schimb, în timpul discursului ținut în fața jucătorilor, Dinu a ținut să transmită că echipa nu are ca obiectiv promovarea în Liga a III-a, la finalul sezonului, ci abia la sfârșitul stagiunii viitoare. „Reîntoarcea lui Paraschiv înseamnă extraordinar de mult pentru noi. El este un nume, un brand, la fel cum este și Flacăra. El are o bogată experiență în fotbalul românesc și sunt sigur că va avea un cuvânt greu de spus la clubul nostru. Echipa nu are ca obiectiv promovarea în acest sezon din mai multe motive. Primul dintre ele pe care trebuie să-l rezolvăm este legat de rezolvarea problemelor financiare. Știu că pentru a juca în Liga a III-a, echipa are nevoie de 5-6 miliarde lei vechi pe an. În momentul de față, noi nu suntem în măsură să asigurăm acești bani, iar dacă am reuși acest lucru la finalul campionatului ar fi o chestie pripită. Noi ne propunem să facem lucruri temeinice, cu pași mărunți, pe o durată îndelungată. De promovarea Moreniului putem vorbi începând din sezonul următor când avem promisiuni că putem dobândi un buget stabil, care ne permite să evoluăm la un nivel superior”, a declarat primarul urbei morenare.

Fotbaliștii de la Flacăra prezenți la reunirea lotului: Păsărică, Halcu, Ștefănoiu – portari, Banu, Ciornovschi, M. Pârvu, Tronaru, S. Pârvu, V. Negrea, A. Negrea, G. Preda, V. Petre, Grozea, Iliescu, Grădinaru, Constantinescu, L. Plăcintă, M. Plăcintă, A. Andrei, Vișan, V. Preda, Palamariu, Dăuș, Dragomir, Cârnaru. Absent: Vlădescu.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 20 Jan. 2014, 14:44 Ligi județene
Pe aceeași temă