Neaga: „Suntem pe drumul cel bun”

Mihai Andries 18 Jul. 2014, 11:50 Cupa României
Neaga:**

Calificarea Urbanului Titu în faza a doua a Cupei României a adus multă bucurie în rândul staff-ului tehnic de pe „Orășenesc”. Succesul contabilizat împotriva celor de la Flacăra Moreni a arătat că gruparea din sudul județului va avea multe de spus în noul sezon.

Cum Ivașcu et comp. și-au asigurat victoria cu „lupii” morenari încă din prima repriză, Adrian Neaga a transmis că Urbanul a fost echipa care a meritat să meargă mai departe în competiția „surprizelor”. Mai mult de atât, tehnicianul argeșean a considerat că formația sa se află pe un drum bun, dar pentru a deveni și mai puternică trebuie să mai facă unele achiziții până la startul campionatului.

„Este bine că am început la înălțime meciurile oficiale. Victoria cu Flacăra i-a dus pe jucători să aibă moralul ridicat în meciurile care vor urma. La cum a arătat echipa la Moreni, cred că suntem pe drumul cel bun. Pentru a ajunge să fim și mai puternici va fi nevoie să mai achiziționăm câțiva jucători”, a declarat Rică Neaga pentru site-ul oficial al clubului. Succesul din meciul cu Flacăra a fost primul pentru fostul stelist la cârma Urbanului.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 18 Jul. 2014, 11:50 Cupa României
Pe aceeași temă