Frații Nicoliță fac spectacol la Brăila. Echipa lui Bănel și Stelian înscrie pe bandă rulantă și e lider detașat

Marius ANGHEL 15 Nov. 2016, 12:04 Ligi județene
Frații Nicoliță fac spectacol la Brăila.** Echipa lui Bănel și Stelian înscrie pe bandă rulantă și e lider detașat

Echipa lui Bănel Nicoliță, CS Făurei, a bifat al 11-lea succes stagional în Liga a IV-a Brăila și conduce detașat în clasament. Victoria Traian și Victoria Cazasu completează podiumul.

În etapa a 13-a a Ligii a IV-a Brăila doar două echipe și-au valorificat avantajul terenului propriu, liderul CS Făurei și a doua clasată, Victoria Traian. Două jocuri s-au încheiat la egalitate, iar Viitorul Însurăței a fost singura echipă care a câștigat în deplasare. Rezultatul partidei de la Tichilești nu a fost încă omologat, pentru că echipa gazdă a contestat dreptul de joc al unui fotbalist al echipei din Însurăței. Mai precis, cei din conducerea clubului Dunărea Tichilești au specificat în raportul de joc faptul că pe legitimația unui fotbalist de la Viitorul Însurăței a evoluat alt jucător. Decizia finală în acest caz va fi dată de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Brăila.

În această rundă s-au marcat 19 goluri, iar scorul etapei s-a înregistrat la Făurei acolo unde echipa lui Bănel Nicoliță s-a impus cu 6-0 în fața formației de pe locul al treilea, Victoria Cazasu. Bănel Nicoliță, Stelian Nicoliță și Bardaș au realizat fiecare câte o „dublă”, iar CS Făurei și-a realizat cota de șase goluri marcate pe meci și se menține pe primul loc în clasament, la 8 puncte în fața Victoriei Traian, formație care, de asemenea, a câștigat în această rundă cu 2-1, pe teren propriu, partida cu Viitorul Ianca.

Sâmbătă, grație golului marcat de Dragoș Mucuță, satelitul Daciei Unirea a condus-o cu 1-0 din minutul 23 pe Voința Șuțești, însă partida s-a încheiat la egalitate, după ce oaspeții au marcat prin Neacșu.

Teoretic, Gloria Movila Miresii pornea cu prima șansă la victorie în partida de pe teren propriu cu ultima clasată, Pandurii Tudor Vladimirescu, însă jocul s-a încheiat nedecis, 2-2. Gazdele au condus cu 2-0 în minutul 47, însă în doar opt minute din repriza a doua „Pandurii” au restabilit egalitatea.

Condusă la pauză cu 1-0, Viitorul Însurăței a avut o revenire spectaculoasă în repriza a doua și s-a impus cu 3-1, după „dubla” lui Viorel Gheorghe și golul reușit de Mucea în cel de-al doilea minut de prelungire al partidei.

După 13 etape podiumul se prezintă astfel: 1. CS Făurei – 34 puncte, 2. Victoria Traian – 26 puncte, 3. Victoria Cazasu – 20 puncte.

Rezultatele și marcatorii etapei a 13-a:

Dunărea Tichilești – Viitorul Însurăței 1-3 (1-0)
Novac (3) / V. Gheorghe (72, 84), Mucea (92)
CS Făurei – Victoria Cazasu 6-0 (2-0)
B. Nicoliță (22, 54), S. Nicoliță (37, 57), Bardaș (80, 89)
Dacia Unirea 2 Brăila – Voința Șuțești 1-1 (1-0)
Mucuță (23) / Neacșu (72)
Gloria Movila Miresii – Pandurii Tudor Vladimirescu 2-2 (1-0)
Munteanu (44), Ciupercă (47) / Baciu (60), Boitaș (68)
Victoria Traian – Viitorul Ianca 2-1 (2-0)
Cican (10), Postolea (12) / Irimia (47)

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 15 Nov. 2016, 12:04 Ligi județene
Pe aceeași temă