Frăsineanu caută scuze după umilință: „Cred că s-a acumulat oboseala”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2013, 13:10 Ligi județene
Frăsineanu caută scuze după umilință:** „Cred că s-a acumulat oboseala

După victoriile cu CS Mioveni (4-0) și FC Argeș (1-0), liderul Ligii a IV-a din Argeș, Atletic Bradu, pregătit de Cornel Frăsineanu, nu a mai reușit să bifeze un nou succes în amicalele susținute în compania divizionarelor secunde.

Argeșenii au pierdut la scor meciul de pregătire cu FC Olt Slatina, înclindându-se cu 0-6, la capătul unui joc în care nu au avut ocazii importante. Tehnicianul ce speră să readucă formația argeșeană în eșalonul al treilea, Cornel Frăsineanu, consideră că oboseala și-a spus cuvântul.

„Cred că s-a acumulat oboseala, am făcut antrenament în fiecare zi, e normal, este perioadă de pregătire, FC Olt este echipă de Divizia B, o echipă bună, am luat două goluri pe greșeli individuale, după aceea am mai făcut schimbări, mergem înainte, mai sunt aproape trei săptămâni până începe campionatul, sper să fim în formă la prima etapă. Am întâlnit cu adversar bun, dar nu am jucat cum am făcut-o cu Mioveni, cu FC Argeș, este bine că s-a întâmplat într-un meci amical, nu în campionat. Obiectivul este promovarea, suntem siguri că îl vom realiza”, a declarat Frăsineanu, după eșecul cu FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 18 Feb. 2013, 13:10 Ligi județene
Pe aceeași temă