Flacăra a avut prima sincopă, chiar la meciul după care a primit trofeul de campioană

Flacăra a avut prima sincopă,** chiar la meciul după care a primit trofeul de campioană

Campioana din Vâlcea, Flacăra Horezu, a primit, weekendul trecut, medaliile și trofeul pentru titlul județean, chiar după prima sincopă din acest sezon al Superligii, 1-1 cu Viitorul Dăești. Echipa din Horezu a defilat în acest sezon, având în echipă jucători cu mare experiență la nivelul primelor două ligi, precum Matache, Verdeș, Adi Popa, Dinu, Precup, Samson, Covalschi sau Șcheau.

Cu gândul mai mult la barajul de promovare, Flacăra a deschis scorul în minutul 45, prin nigerianul Samson, dar s-a văzut egalată în minutul 90, când Preda a transformat un penalty. La finalul jocului din Treapt, secretarul general al AJF Vâlcea, Daniel Demetrescu, a oferit cupa și medaliile pentru jucătorii Flacărei, campionii acestui sezon. Flacăra mai are un singur meci oficial până la baraj, în deplasare la Călimănești.

După ce a câștigat titlul județean de o manieră categorică, Flacăra este mai mult cu gândul la barajul de promovare cu Rapid Buzescu (Teleorman), din 16 și 23 iunie.

Antrenorul-jucător al Flacărei, Adrian Popa, speră ca munca din acest sezon să fie finalizată cu o promovare. „Am realizat prima parte din obiectiv, titlul județean, dar rămânem în continuare concentrați pentru meciurile de baraj, sperăm să ne facem suporterii fericiți. A fost un campionat greu, felicit toți băieții, avem jucători de caracter la Horezu. Vom întâlni pe Rapid Buzescu, o echipă bună, care sigur va veni montată la Horezu, dar sperăm ca noi să fim mai buni și să promovăm”, a declarat Adrian Popa.

Experimentatul portar al Flacărei, Florin Matache, a fost înlocuit la pauza jocului cu Dăeștiul pentru a fi protejat în vederea barajului de peste două săptămâni. „Va fi o dublă grea, întâlnim o echipă dintr-un județ care are două echipe în Liga a 3-a, unde sunt preocupați de investiții și infrastructură și automat au și echipe bune. Trebuie să fim într-o formă bună la ora jocului, să nu avem accidentați, tot lotul să fie valid și încercăm să ne apropiem calificarea din primul tur, ne dorim enorm promovarea”, a spus Florin Matache.

În premieră, județul Vâlcea nu are nicio echipă la nivelul primelor trei eșaloane, astfel că microbiștii stau cu ochii pe Flacăra Horezu.

Lot Flacăra Horezu:

portari: Florin Matache,  Dorin Hârșu, Vlad Oțăt;
fundași: Samson Nwabueze, Mircea Scheau, Dragoș  Gheorghescu, Ionuț  Vladu, Ciprian Dinu,  Ștefan Covalschi;
mijlocași: Adrian Popa, Gabriel Precup, Raul Nistor, Ovidiu Popescu, Edi  Șodolescu, Ionuț  Simeanu, Adrian Stănică, Radu Georgescu;
atacanți: Bobi Verdeș, David Oprescu.

antrenor principal: Adrian Popa
antrenor secund: Bobi Verdeș

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă