FC Balș a promovat în Liga a III-a

Mihai Andries 20 Jun. 2013, 20:05 Ligi județene
FC Balș a promovat** în Liga a III-a

Atmosferă frumoasă, joi, pe stadionul „Ștrand” din Pitești, unde peste 1.200 de spectatori și-au încurajat favoritele, la finalul partidei sărbătorind susținătorii grupării de pe Olteț, echipă care s-a impus cu 1-0 în fața teleormănenilor. Bălșenii au făcut o primă repriză bună, Țepuș și Holtea având șuturi periculoase la poarta apărată de Bușcă.

În debutul reprizei secunde, FC Balș a avut o bună ocazie de a deschide scorul. În minutul 47, Sârbu a avut o acțiune personală, mingea șutată de el fiind deviată în corner. După lovitura de colț de pe partea stângă, Țepuș a reluat cu capul în plasă, însă arbitrul Marius Avram din București, care a fost ajutat la cele două linii de Bogdan Gheorghe și Cristian Măndiță (Tunari), a anulat golul pentru un fault la portar.

În replică, Sporting a avut o ocazie prin Dicu, însă reluarea acestuia cu capul a trecut pe lângă poartă. Echipa din Roșiorii de Vede a rămas în atac, iar Vucea a pătruns în suprafața de pedeapsă și a încercat o scăriță, însă portarul Dragu a respins balonul în corner.

Bălșenii au dat lovitura de grație în minutul 73 în urma unei lovituri libere de la 30 de metri lateral stânga obținută de atacantul Matei, Smarandache a executat direct pe poartă, iar balonul deviat a poposit în poartă. Cu opt minute înainte de fluierul de final al arbitrului, bălșenii au evoluat în inferioritate numerică. În urma unei lovituri de colț de pe partea stângă obținută de Sporting, Roșu a scos o minge de pe linia porții, iar la următoarea fază jucătorul bălșean a fost eliminat din teren pentru al doilea cartonaș galben. Eliminarea nu a mai adus modificări pe tabela de marcaj, bălșenii au învins la limită Sporting Roșiori, iar din sezonul următor vor evolua în eșalonul al treilea.

FC Balș: Dragu, A. Sârbu, Manolache, Boangiu, Jidovu (min. 76 Trepăduș), Țepuș (min. 52 Smarandache), Relea, Neacșu, Roșu, Florica (min. 46 Matei), Holtea. Antrenor: Ionel Teodosescu.

Sporting Roșiori: Bușcă, Vișan, Duicu, Pitaru, Dicu, Popescu, Lecoviște, Sîrbu (min. 75 Stavarache), Popovici, Vucea, Coman (min. 50 Florin Șoavă). Antrenor: Dumitru Paciurea.

 

Sursa: Gazeta Nouă

 

Mihai Andries 20 Jun. 2013, 20:05 Ligi județene
Pe aceeași temă