CS Vișina Nouă s-a retras din campionat și a dat peste cap întreaga Serie a 3-a. FC Olt Slatina va evolua sub o altă denumire

Marius ANGHEL 28 Aug. 2015, 19:29 Special

Mutată la Balș, după ce omul de afaceri Ionel Savu a anunțat că nu va mai susține echipa, CS Vișina Nouă a luat decizia de a se retrage din campionatul Liga a 3-a cu doar două zile înaintea startului noului sezon competițional.

Omul de fotbal Ion Aldea încropise un lot de jucători, instalase pe banca tehnică cuplul de antrenori Oancea-Stănculețu, însă miercuri toată lumea a fost anunțată că echipa nu va lua startul Ligii a 3-a din cauza lipsei de fonduri, scrie Gazeta nouă.

„Din câte am înțeles, Consiliul Local nu dorește să susțină o echipă care are altă denumire, chiar dacă evoluează în Balș. Păcat, nu înțeleg de ce nu s-a spus de prima dată. Sunt dezamăgit, dar asta este, mergem înainte”, a precizat, pentru sursa citată, George Oancea, cel care trebuia să conducă echipa de pe banca tehnică.

Decizia de retragere a fost anunțată și la FRF, acolo unde vineri s-a luat decizia de a stabili un nou program competițional pentru Seria a III-a. Tot programul stabilit inițial, în afară de prima etapă, a fost dat peste cap, iar jocul dintre FC Aninoasa – CS Ștefănești, ce ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, 29 august, a fost reprogramat la o dată neanunțată încă. Același lucru s-a făcut și în Seria a II-a, acolo de unde s-a retras Inter Clinceni.

În plus, în Seria a III-a, FC Olt Slatina va evolua cu o altă denumire. ACS Inter Olt Slatina este noul nume al clubului condus de Ionuț Ivan, care de fapt este fosta Inter Clinceni. O confirmă pentru moment site-ul CCA (foto, mai jos), iar mai târziu o va face și cel al Federației.

CITEȘTE și: Schimbări majore în Liga 3: seriile 2 și 3 au un nou program competițional după ce încă două echipe s-au retras. Urmează a treia. Rezultatele și marcatorii primei etape

Articol scris de Marius ANGHEL

 

Marius ANGHEL 28 Aug. 2015, 19:29 Special
Pe aceeași temă