Fără contracandidat, Sorin Boca, a fost reales președinte al AJF Iași! Prioritățile din noul său mandat

Fără contracandidat, Sorin Boca, a fost reales președinte al AJF Iași!** Prioritățile din noul său mandat

Reprezentanții cluburilor afiliate la Asociația Județeană de Fotbal Iași și-au ales noua conducere pentru următorii patru ani, în cadrul unei Adunări Generale Ordinare ce a avut loc recent. Fără contracandidat, președintele Sorin Boca a fost reales în unanimitate cu 59 de voturi și va conduce destinele AJF Iași în următorii patru ani.

Vicepreședinți au fost aleși Vlad Ciobanu (președinte al Comisiei Județene de Arbitri) și Valerică Lungu, în timp ce Dan Cănănău a primit girul celor prezenți de a conduce Comisia pentru Copii și Juniori din cadrul AJF.

În cadrul Adunării Generale a fost stabilită și componența Biroului Executiv al AJF Iași. Pe lângă președintele Sorin Boca și vicepreședinții Vlad Ciobanu și Valerică Lungu, din organismul de conducere al AJF Iași vor mai face parte în următorii patru ani Dan Cănănău (șeful Comisiei pentru Copii și Juniori), vicepreședintele Comisiei Județene de Arbitri Adrian Vornicu, precum și reprezentanții ligilor a IV-a și a V-a, Gheorghe Pricopie, respectiv Constantin Hîra.

Președintele reales Sorin Boca a explicat care sunt prioritățile sale în noul mandat în fruntea AJF Iași. „Mă bucur că membrii afiliați au avut încredere în mine, asta înseamnă că munca depusă până acum la conducerea Asociației Județene a fost apreciată. Voi încerca să continui proiectele și acțiunile începute în mandatul trecut, vom sprijini în continuare activitatea Comisiei Județene de Arbitri. Iașiul a avut în ultimii ani campionate corecte în ligile a IV-a și a V-a, disputate pe teren, fără influențe și fără incidente, ceea ce ne dorim în continuare. De asemenea, ne dorim promovarea tinerilor în ligile județene, întinerirea echipelor”, a declarat Sorin Boca, președintele AJF Iași.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă