Elevii lui Boboescu vor efectua câte trei antrenamente pe săptămână!

Elevii lui Boboescu vor efectua** câte trei antrenamente pe săptămână!

Sub comanda lui Cristian Boboescu, CS Minerul Mehedinți va efectua în perioada următoare câte trei antrenamente pe săptămână, iar la sfârșitul lunii februarie va pleca în, deja tradiționalul, cantonament de la Tismana, unde va susține și câteva amicale cu echipe din Liga  a IV-a din Gorj. Până la startul returului, antrenorul-jucător al liderului din campionatul județean al Mehedințiului speră să mai facă două-trei achiziții, pentru a avea dublură pe posturi. Lotul Minerului nu e foarte numeros, iar compartimentul ofensiv pare cel mai descoperit, astfel că Boboescu l-a promovat de la echipa de juniori pe atacantul Ștefan Rascotă.

La ședințele de pregătire desfășurate pe baza sportivă de Termo  au participat și noile achiziții Alin Lăpădat și Cristinel Baciu, fundași care vor fi transferați de la contracandidata Phoenix Izvorul Bîrzii.

Puține soluții în atac

De altfel, clubul cu sediul la Valea Copcii are de-abia al treilea atac din Liga a IV-a Mehedinți, în pofida faptului că are numai victorii, iar Mario Porcescu e golgheterul campionatului, cu 15 reușite. După disputarea primelor 13 etape, Minerul a încheiat turul cu un avans de 10, respectiv 12 puncte, de urmăritoarele AS Drobeta 2013 și Phoenix Izvorul Bîrzii.  „Primele antrenamente vor consta în reacomodarea la efort, după care, ușor-ușor, vom intra în ritmul normal. Până spre sfârșitul lunii, când plecăm, probabil, la Tismana în cantonament, pregătirea se va efectua pe plan local, cu câte trei antrenamente pe săptămână. Între timp, vom întări și lotul. Vreau să mai facem două-trei achiziții. Doresc să avem concurență pe posturi, fiindcă acest lucru își va face pe jucători să fie concentrați în permanență la antrenamente”, a declarat Boboescu.

La ședințele de pregătire din aceste zile, Minerul Mehedinți va miza pe: Valentin Lascu, Mirel Manafu – Alin Enea, Bogdan Merluță, Alexandru Marinaș, Robert Ilinca, Florin Munteanu, Alin Lăpădat, Cristinel Baciu – Adelin Făiniși, Mihai Schintee, Florin Drăcea, Laurentiu Prundeanu, Claudiu Iordache, Marius Cioabă – Mario Porcescu, Cristian Boboescu și Ștefan Rascotă (j). Mijlocașul Mădălin Mătăsăreanu, de la Pandurii Cerneți, s-ar putea alătura și el echipei de la Valea Copcii, de săptămâna viitoare.

Marți, de la ora 15,30, pe Stadionul Angelescu, Minerul se va duela cu juniorii de la CSS Drobeta, în primul amical al iernii.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă