Derby-ul etapei se joacă la Însurăței!

Marius ANGHEL 07 Dec. 2012, 11:10 Ligi județene
Derby-ul etapei** se joacă la Însurăței!

Sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11 (juniorii) și 13 (seniorii) sunt programate a se disputa partidele etapei a XVII-a (a doua din retur) din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal. Dintre toate aceste jocuri, cel mai interesant va fi cu siguranță meciul de la Însurăței, acolo unde se vor afla față în față Viitorul Însurăței (locul 4) și Pandurii Tudor Vladimirescu (locul 3). Chiar dacă în tur Pandurii au câștigat meciul de pe teren propriu cu scorul de 2-1, Viitorul vrea să-și ia revanșa în partida de sâmbătă, iar în cazul unui succes gruparea din Însurăței va intra în pauza competițională de pe locul al treilea depășind cu un punct formația din Tudor Vladimirescu!

Un meci de un oarecare interes este și acela care se va juca pe stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, acolo unde liderul, Conpet Cireșu va primi vizita ocupantei locului cinci, Dunărea Gropeni. Dar este greu de crezut că echipa din Gropeni va reuși să furnizeze surpriza etapei și să împiedice echipa antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan din drumul ei spre barajul de promovare în eșalonul trei al fotbalului românesc. Tot cu prima șansă la victorie pornește și Victoria Traian (locul 6) în disputa ei de pe terenul Voinței Vișani (locul 10) așa cum și Avântul Mircea Vodă (locul 14) pornește ca favorită în disputa de acasă cu Voința Șuțești (locul 12).

Partide deschise oricărui rezultat sunt doar acelea de la Făurei și de la Ianca, acolo unde CS Făurei (locul 9) întâlnește pe Gloria Movila Miresii (locul 11), iar Viitorul Ianca (locul 13) va primi vizita Sportului din Chiscani (locul 8). FC Tufești (locul 2) nu-și pune decât problema numărului de goluri pe care le va înscrie în poarta Voinței Găiseanca (locul 15), aceiași „problemă” părând să aibă și Victoria Cazasu (locul 7) în depasarea pe care aceasta o va face pe terenul „lanternei roșii”, Viitorul Galbenu (locul 16).

Dar iată și programul acestei etape cu numărul XVII (a doua din retur) din cadrul ligii a patra brăilene la fotbal:

   CS Făurei – Gloria Movila Miresii
   Voința Vișani – Victoria Traian
   Avămtul Mircea Vodă – Voința Șuțești
   FC Tufești – Voința Găiseanca
   Conpet Cireșu – Dunărea Gropeni
   Viitorul Ianca – Sportul Chiscani
   Viitorul Însurăței – Pandurii Tudor Vladimirescu
   Viitorul Galbenu – Victoria Cazasu

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 07 Dec. 2012, 11:10 Ligi județene
Pe aceeași temă