CS Corbeanca este campioana Ilfovului!

Mihai Andries 11 Jun. 2013, 01:47 Ligi județene
CS Corbeanca** este campioana Ilfovului!

Timp de o săptămână, pe parcursul a trei runde, Clinceniul a găzduit play-off-ul Ligii a IV-a ilfovene. Grosul partidelor a avut loc pe al doilea teren din comună, excepție făcând derbyul dintre CS Corbeanca și CS Popești Leordeni, disputat pe terenul pe care joacă din retur echipa de eșalon secund ACS Buftea. Finalul sezonului a adus la startul turneului final patru echipe, pe lângă cele două echipe amintite mai sus calificându-se atât Viitorul Dragomirești, cât și Moara Vlăsiei, ultima profitând de interdicția impusă celor de la CS Snagov și Vulturul Pasărea.

Egalul din derby le-a adus titlul

Intrarea în play-off s-a făcut cu bonificații, pornind de la clasamentul sezonului regulat, avantajul obținut în acest fel de către Corbeanca dovedindu-se în final decisiv. Echipa lui Cornel Nica a început play-off-ul cu trei puncte, Popeștiul lui Adi Iencsi a avut două puncte bonus, iar Dragomireștiul lui Romeo Stancu, doar un punct. Cum în meciurile cu cele două outsidere  – Dragomirești și Moara Vlăsiei, atât Corbeanca, cât și Popești Leordeni au făcut scor, singurul meci care a contat a fost cel direct. Miercuri, Corbeanca a deschis scorul dintr-un penalty vehement contestat, fiind egalată cu un sfert de oră înainte de final de către Popești. Finalul acelei partidei a fost unul aprins, cu incidente care au inclus și îmbrânceli, înjurături, eliminări și un mini război între forțele de ordine și suporterii echipei din Popești Leordeni, însă scorul de 1-1 i-a ajutat pe cei de la Corbeanca să facă pasul cel mare spre titlul de campioni, și implicit spre baraj.

Vor juca la București cu campioana Călărașiului

Noua campioană a Ilfovului se va duela pentru accederea în Liga a III-a cu călărășenii de la Venus Independența, meciul fiind organizat de AMF București. Din informațiile existente la această oră, partida se va disputa cel mai probabil pe stadionul Romprim, în data de 19 iunie, începând cu ora 17:30. Dacă după 90 de minute va persista egalitatea, se va recurge la prelungiri și eventual penalty-uri de departajare.

 

REZULTATELE PLAY-OFF-ULUI DE ILFOV

Etapa 1:
CS Corbeanca – Moara Vlăsiei 9-0
CS Popești Leordeni – Viitorul Dragomirești 5-0

Etapa 2:
Moara Vlăsiei – Viitorul Dragomirești 1-6
CS Corbeanca – CS Popești Leordeni 1-1

Etapa 3:
CS Popești Leordeni – Moara Vlăsiei 8-1
CS Corbeanca – Viitorul Dragomirești 6-0
 

CLASAMENTUL FINAL

1. CS Corbeanca            3     2     1     0     16-1     10p
2. CS Popești Leordeni        3    2    1    0    14-2    9p
3. CS Viitorul Dragomirești Vale    3     1     0     2     6-12     4p
4. Codrii Vlăsiei Moara Vlăsiei    3    0    0    3    2-23    0p

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto IlfovSport

 

Mihai Andries 11 Jun. 2013, 01:47 Ligi județene
Pe aceeași temă