Iencsi este noul antrenor al Corbeancăi!

Mihai Andries 07 Nov. 2012, 13:38 Ligi județene
Iencsi este noul** antrenor al Corbeancăi!

Fostul jucător al Rapidului, Adrian Iencsi, a fost prezentat în această dimineață ca noul antrenor al echipei din Liga a IV-a, CS Corbeanca. Interimatul grupării din Corbeanca a fost asigurat în ultimele etape de Marius Zamfir, după plecarea lui Virgil Nițoi. Conducătorii grupării ilfovene au purtat discuții încă din vară cu Adrian Iencsi, fostul internațional anunțând că vrea să înceapă de jos ca și antrenor.

În această dimineață, Iencsi s-a prezentat la antrenamentele viceliderului din Liga a IV-a și sâmbătă va debuta în primul său meci oficial ca și tehnician, CS Corbeanca – Vulturul Pasărea. Iencsi are ca obiectiv promovarea în Liga a III-a cu formația ilfoveană, care sezonul trecut s-a clasat pe locul secund în playoff. După 10 etape CS Corbeanca se află pe poziția a doua, cu 26 de puncte, la două puncte de liderul CS Popești Leordeni.

Adrian Iencsi a declarat în exclusivitate pentru IlfovSport.ro de ce a ales să vină la o echipă din liga a IV-a: „A contat foarte mult că eu locuiesc în Corbeanca și oamenii din conducerea clubului mă vor aici. Am preferat să agăț ghetele în cui, deși cred că mai puteam să joc vreo 2-3 ani fără probleme, iar ca și antrenor am zis să o iau de jos. Aici, la Corbeanca, sunt condiții foarte bune de pregătire, am un lot destul de tânăr și vreau să promovăm în Liga a III-a”

Adrian Iencsi are 37 de ani și de-a lungul carierei a jucat la Ceahlăul Piatra Neamț, Rapid, Spartak Moscova, Apollon Limassol, Kapfenberg, Concordia Chiajna și FCM Târgu Mureș. De asemenea, Iencsi are 32 de partide în echipa națională a României, pentru care a marcat și un gol.

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 07 Nov. 2012, 13:38 Ligi județene
Pe aceeași temă