FC Chitila a stabilit scorul campionatului în weekend!

Mihai Andries 22 Oct. 2013, 09:33 București
FC Chitila a stabilit** scorul campionatului în weekend!

O nouă etapă a Ligii a IV-a București a avut loc în acest weekend, cele două serii ale Capitalei aducând multe rezultate interesante. În seria Nord, liderul și campioana en-titre FC Chitila a făcut recital cu Cernica II, învingând cu un scor de maidan, 14-0. Cum rezultatele Frăției au fost anulate, după retragerea acesteia, scorul bifat de Chitila în meciul de vineri a devenit noul record al sezonului actual al Ligii a IV-a a Capitalei. Echipa lui Petruș Pârvu împarte primul loc al seriei cu CS Pantelimon, învingătoare cu 1-0 în fața echipei din Corbeanca. Podiumul este completat de Voluntari II, care a învins cu 2-1 pe GVD.

Un alt scor fluviu s-a înregistrat și sâmbătă, la Roșu, acolo unde Chiajna III a spulberat Speranța Săbăreni cu 9-0. În rest, VK Soccer a învins cu 2-0 pe Victoria, în timp ce Sportul nu s-a prezentat din nou la teren la meciul cu Juniorul, iar Voința Buftea a stat după retragerea celor de la Frăția.

Azi are loc de la ora 13 un meci restanță pe arena „Ion Țiriac”, Juniorul primind replica Chitilei.

CLASAMENT: 1. Chitila, CS Pantelimon 12p; 3. Voluntari 10p; 4. Chiajna III, Juniorul, GVD, Voința Buftea 9p; 8. VK Soccer 4p; 9. Corbeanca, Victoria 3p; 11. Săbăreni, Cernica II 1p.

 

Liderul, demolat pe teren propriu

În seria Sud, am avut parte de o adevărată bombă, după ce liderul Ilie Oană a fost călcat în picioare pe teren propriu de Electroaparataj, scor 6-0! Athletico Floreasca a revenit pe primul loc, după 9-0 cu Spicul Rompan, în timp pe locul 2 a urcat Unirea Tricolor după 4-0 cu Metaloglobus II. Ilie Oană și Electroaparataj împart locul 3 cu Comprest, echipa lui Augustin Călin intercalându-se la golaveraj între cele două, după 3-0 cu Progresul.

Restul de meciuri ale etapei au consemnat două victorii cu același scor de 4-2, învingătoare fiind Electrica – acasă cu Juniorul II și Frăția, în deplasare la Șoimii IMUC.

CLASAMENT: 1. Ath. Floreasca 15p; 2. Unirea Tricolor 13p; 3. Ilie Oană, Comprest, Electroaparataj 12p; 6. Electrica 11p; 7. Spicul Rompan 10p; 8. FC 1 Decembrie 9p; 9. Progresul 7p; 10. Romprim, Metaloglobus II 6p; 12. Frăția 5p; 13. Juniorul II 1p; 14. Șoimii IMUC 0p.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 22 Oct. 2013, 09:33 București
Pe aceeași temă