Corbeanca s-a distrat cu Dragomireștiul

Marius ANGHEL 02 Jun. 2011, 16:13 Ligi județene

Cea de-a doua etapă a play-off-ului ilfovean a adus față în față, de la ora 16:30, Viitorul Dragomirești și CS Corbeanca. După egalul din prima rundă și celor două puncte acumulate în clasament, Corbeanca era favorită în confruntarea cu Viitorul, echipa lui Florin Stănescu fiind codașă în ierarhia competiției ce se joacă la Ghermănești, pe stadionul lui FC Snagov.

Încă din startul partidei s-a putut observa superioritatea Corbeancăi. Echipa lui Mihalache a reușit în repetate rânduri să rupă apărarea adversă și după primele 20 de minute a făcut-o pentru prima dată fatal. Ștefan Radu i-a pasat, perfect, pe culoar lui Bădilă, atacantul galben-verzilor scăpând singur cu Chiriac și învingându-l cu un șut plasat. Opt minute mai târziu, autorul golului își putea trece în cont „dubla” după ce l-a depășit în viteză pe Toboșaru, în urma unui contra-atac umăr la umăr, însă Chiriac a avut o intervenție miraculoasă și a respins în corner.

Tot Bădilă (36) a fost la căpătul și celui de-al doilea gol. Masivul atacant al lui CS Corbeanca a confiscat mingea la o lovitură liberă de la 25 de metri și a trimis-o, pe lângă zid, direct la colțul lung, lăsându-l pe goalkeeper fără reacție.

Scorul putea lua proporții de neprezentare la acțiunea lui Ștefan Radu (41) în banda stângă, însă pasa acestuia în centrul careului a fost trimisă ca la rugby de Tatoi, nemarcat. Tot tizul „lazialului” avea să se remarca la următoare acțiune a Corbeancăi. Atacantul l-a driblat în banda dreaptă pe Gheorghe, a pătruns în centrul careului și talonat de portar a reușit să-și stăpânească emoțiile și a marcat printr-o execuție de excepție, lob peste portar cu piciorul drept prin spatele celui stâng.

Începutul celei de-a doua reprize a aparținut fotbaliștilor din Dragomirești. Nicolae se remarcă și scoate, greu, în corner șutul lui Damian (53), însă nu mai are același noroc și la cel al lui Marin Ștefan. Mijlocașul stânga trimite fără șansă sub transversală.

Meciul ar fi putut să se relanseze cu 20 de minute înaintea finalului, dar Nae a ratat incredibil din careul mic, trimițând doar în plasa laterală.

Rezultatul final avea însă să fie stabilit tot de Corbeanca și tot printr-o super execuție. Snagoveanu l-a învins pe Chiriac cu un lob la vinclu de la 35 de metri și a adus sărbătoarea printre favoriții echipei sale.

Viitorul Dragomirești – CS Corbeanca 1-4
M. Ștefan (67) / Cl. Bădilă (20, 36), R. Ștefan (42), Snagoveanu (73)

Dragomirești: G. Ghiriac – A. Neaga, Toboșaru, A. Nae, M. Gheorghe (76 G. Manta) – C. Damian (58 G. Alexe), Bg. Ene, D. Grigore (cpt.), Șt. Marin – Șt. Zaharia (65 G. Costea), M. Cioarec (58 V. Angelescu)
Rezerve neutilizate: G. Tudor – Fl. Stănescu, Caraiban
Antrenor: Florin Stănescu

Corbeanca: Ct. Nicolae – I. Tatoi, Cr. Stancu (cpt.)(57 I. Macovei), Tamarjan, Snagoveanu – Naon (55 Azamfirei), Ct. Mocanu, M. Rădulescu, D. Dumitru (46 Cocicov) – Cl. Bădilă (76 G. Alexandru), Șt. Radu
Rezerve neutilizate: Kaltembek – M. Gheorghe, Al. Iacob
Antrenor: Marin Mihalache

În cel de-al doilea meci al play-off-ului Ștefăneștiul a câștigat, 2-0, derby-ul cu CS Afumați.

Clasament:

1. Ștefănești 6p
2. Afumați 6p
3. Corbeanca 5p
4. Dragomirești 0p

*La finalul play-off-ului, în caz de egalitate între Ștefănești și Corbeanca, cei din urmă sunt avantajați de victoria la penalty-uri.

Rezultate și program:

28 mai:
CS Afumați – Viitorul Dragomirești 3-0
FC Ștefănești – CS Corbeanca
1-1 (2-3 d.p.)

1 iunie:
Dragomirești – Corbeanca 1-4
Afumați – Ștefănești
0-2

4 iunie
Dragomirești – Ștefănești, ora 16:00
Corbeanca – Afumați, ora 18:30

Articol și foto de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 02 Jun. 2011, 16:13 Ligi județene
Pe aceeași temă