Conpet Cireșu a stricat sărbătoarea de la Făurei!

Marius ANGHEL 20 May. 2013, 13:57 Ligi județene
Conpet Cireșu** a stricat sărbătoarea de la Făurei!

Sâmbătă și duminică, pe șapte terenuri ale județului Brăila s-au disputat tot atâtea partide care au contat pentru etapa cu numărul 27 din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal, rundă dominată clar de formațiile vizitatoare. Oaspeții s-au impus în cinci partide, gazdele numai în două, fiind marcate în total un număr de 43 de goluri (15 gazdele și 28 oaspeții).

Ar fi trebuit să se mai dispute și un al optulea meci, la Șuțești, dar acolo au avut loc unele evenimente demne de filmele cu proști: Viitorul Galbenu nu s-a prezentat la joc, iar gazdele de la Voința Șuțești au trecut pe foaia de joc un jucător ce era aflat în stare de suspendare! În aceste condiții, comisia de disciplină a dat joc pierdut ambelor echipe cu scorul de 0-3, aceasta fiind probabil singura întâmplare de acest gen din fotbalul mondial! Ca ambele echipe care trebuiau să se întâlnească în meci direct să piardă cu 3-0!! Numai în fotbalul brăilean putea să se întâmple așa ceva, dar în zilele noastre ne putem aștepta la absolut orice!

Singurele partide în care echipele gazdă au câștigat toate punctele puse în joc, au fost cele de la Cazasu și de la Vișani, acolo unde Victoria Cazasu și Voința Vișani au învins pe Avântul Mircea Vodă și pe FC Tufești.

Dintre cele cinci succese ale oaspeților, a ieșit în relief victoria la scor de maidan obținută de Conpet Cireșu, pe terenul CS-ului din Făurei chiar cu prilejul în care gazdele sărbătoreau zilele orașului, stricându-le astfel sărbătoarea localnicilor!

Viitorul Însurăței a învins fără probleme pe terenul Victoriei Traian depășindu-și adversara în clasament, Viitorul Ianca a câștigat la Movila Miresii, Pandurii Tudor Vladimirescu s-a impus pe terenul penultimei clasate Voința Găiseanca, iar Sportul Chiscani i-a ridiculuzat pe cei de la Dunărea Gropeni chiar pe terenul acestora.

Dar iată rezultatele complete și marcatorii acestei etape cu numărul 27 din liga a IV-a brăileană la fotbal, așa cum le-am aflat de la Mihai Ianoș, secretarul general de la AJF Brăila:

   Victoria Cazasu – Avântul Mircea Vodă  6-1 (4-0)
Oaie (5, 16), Matei (19, 48), Bolozan (41), Pavelescu (74)/ I. Anghel (50)
   Voința Vișani – FC Tufești  4-3 (1-2)
C. Butiseacă (11), Mândroasa (47), S. Butiseacă (76), Dobrică (82)/ Ghica (15, 80), Cazan (44)
   CS Făurei – Conpet Cireșu  0-9 (0-5)
Cheleș (13), Coman (17, 44), Crăciun (22), Costache (45, 46), Stoica (62), Grozea (64), Techiu (73)
   Gloria Movila Miresii – Viitorul Ianca  0-2 (0-1)
Sterpu (31), Olteanu (46)
   Voința Găiseanca – Pandurii Tudor Vlamirescu  2-4 (1-1)
Barbu (20), Năstase (65)/ Fătu (45, 59, 87), Petcu (77)
   Dunărea Gropeni – Sportul Chiscani  1-5 (0-3)
Ilie (83)/ Crăciun (1, 84), Stoian (20, 35), Zărnescu (70)

   Pe primul al clasamentului se află Conpet Cireșu cu 75 de puncte (singura echipă neânvinsă până acum), pe locul secund este FC Tufești cu 59 de puncte, podiumul este încheiat de Viitorul Însurăței cu 57 de puncte, după care urmează Victoria Traian cu 56 de puncte și Dunărea Gropeni cu 54 de puncte. Pe ultimile două poziții sunt și în continuare tot Voința Găiseanca cu 11 puncte și Viitorul Galbenu cu 6 puncte.

   Etapa viitoare, a 28-a, programează la sfârșitul acestei săptămâni următoarele meciuri:

   Avântul Mircea Vodă – Voința Vișani
   FC Tufești – CS Făurei
   Conpet Cireșu – Gloria Movila Miresii
   Viitorul Ianca – Victoria Traian
   Viitorul Însurăței – Voința Șuțești
   Viitorul Galbenu – Voința Găiseanca
   Pandurii Tudor Vladimirescu – Dunărea Gropeni
   Sportul Chiscani – Victoria Cazasu

   În zilele de 21 și 22 mai, în organizarea AJF Brăila vor avea loc partidele din cadrul semifinalelor Cupei României (faza județeană) care se vor disputa în premieră după sistemul tur-retur.Ambele partide vor începe la ora 17, și se vor disputa după următorul program:

       Conpet Cireșu – Gloria Movila Miresii (pe 21 mai la Cireșu)
       Fayr Play Brăila – Viitorul Însurăței  (pe 22 mai la stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat)

    Partidele retur sunt programate să aibă loc în zilele de 27 și 28 mai

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 20 May. 2013, 13:57 Ligi județene
Pe aceeași temă