Conpet Cireșu a primit laurii ligii a IV-a brăilene!

Marius ANGHEL 09 Jun. 2013, 19:14 Ligi județene
Conpet Cireșu a primit laurii** ligii a IV-a brăilene!

 Zi excelentă pentru fotbal ieri la Cireșu, acolo unde Conpet din localitate a evoluat pentru ultima dată în acest sezon a ligii a IV-a brăilene la fotbal în cadrul ultimei runde din actualul campionat. Adversara „cireșarilor” a fost Voința Șuțești, o grupare ce era deja condamnată la retrogradare încă de dinaintea partidei, dar totuși, spre cinstea ei, gruparea oaspete s-a prezentat la meci deși putea la fel de bine să n-o facă, chiaqr dacă nu s-au deplasat la Cireșu decât un lot de numai 11 jucători, fără absolut nicio rezervă! Iar formația antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan nu a avut nicio milă față de adversari. Rezultat final: Conpet Cireșu – Voința Șuțești  12-2 (4-2)!

   Surprinzător a fost faptul că deși echipa lui conducea la pauză cu scorul de 4-2, iar pentru Conpet Cireșu meciul era doar o simplă formalitate, Vasile Darie și-a certat foarte tare jucătorii fiind nemulțumit de prestația elevilor săi! Apoi a motivat: „Așa i-am învățat pauza fiecărui meci indiferent de rezultat, iar acum totul a fost doar o simplă formalitate! Sunt învățați cu așa ceva!”

Nu știm dacă observațiile antrenorului brăilean i-au readus cu picioarele pe pământ pe jucătorii de la Conpet Cireșu, dar în partea a doua aceștia au mai înscris alte 8 (opt) goluri fără să primească vreunul. Iar ca fapt divers vă mai spun doar ultimile 4 goluri s-au marcat atât de repede, încât nu am mai putut ține evidența lor, iar pe marcatorul golului 12 l-am aflat de pe foaia de arbnitraj după partidă!

Cele 14 goluri ale disputei au fost marcate de Crăciun (2), Pavel, Coman, Călin, Vârlan, Nanu, Costache, Cireașă Techiu, Călin și Crangă (ultimii doi autogoluri) pentru gazde, iar de la oaspeți au înscris Călin și Bosoi!

   Au arbitrat excelent o partdă care nu le+a pus niciun fel de probleme Andrei Adrian (centru), Aurel Preda și Sabin Mărgărit (asistenți) toți din Brăila.

După joc, Laurențiu Vărgatu (președintele AJF Brăila) și Mihai Ianoș (secretarul general de la AJF Brăila) au oferit echipei Conpet Cireșu ce i se cuvenea după un campionat în care nu a avut probleme: Cupa, tricourile, și diploma de campioni ai ligii a IV-a brăilene la fotbal!

Pentru amatorii de statistică vă facem cunocută și linia de clasament a câștigătorilor: 30 de meciuri, 27 de victorii, 3 egaluri și nicio înfrângere, 130 de goluri marcate și numai 16 primite!!

Jucătorii folosiți de antrenorii Vasile Darie și Ionel Ivan în campionatul recent încheiat au fost următorii: Sterică Stoica și Denis Tudor (portari); Viorel Cheleș, Gabriel Preda, Cătălin Stănciulescu, Nicolae Viorel, Gigel Costache, Costin Grozea, Alexandru Balaban, Octavian Vârlan, Gheorghe Viorel, Ionuț Nanu, Alin Radu, Andrei Crăciun, Alerxacndru Cireașă, Daniel Pavel, Sorin Techiu și Marius Comasn (jucători de câmp).

Staff-ul tehnic de la Conpet Cireșu cuprinde și pe aceia care care au făcut din umbră tot ceea ce se putea face pentru câștigarea titlului județean, și anume pe Gigel Gheorghică (director sportiv), Adrian Moșescu (doctorul echipei), Valentin Avramescu (președintele clubului), Vasile Popa (vicepreședinte al clubului) și nu în ultimul rând pe Radu Popa (Primarul comunei Cireșu).

VEZI o GALERIE FOTO de la premiere

După meciul cu Voința Șuțești a urmat imediat imediat o petrecere demnă de Liga Campionilor, acompaniată de un taraf de lăutari din comuna Jugureanu, care durat până în jurul orelor 18! Distracția ar fi durat mult mai mult, dar ea s-a „spart” la sugestia antrenorului Vasile Darie: „Gata băieți, pentru astăzi ajunge! Să nu uităm că mai avem de jucat alte două meciuri extrem de importante pentru noi. Finala Cupei României (miercuri 12 iunie de la ora 17) la Însurăței cu Viitorul din localitate, și barajul de promovare (pe 19 iunie la Galați cu Izbânda Mihail Kogălniceanu, campioana județului Tulcea). După ce câștigăm și aceste două meciuri vă promit o petrecere de zile mari! Dar pentru astăzi (n.r. sâmbătă) ajunge!”– a spus îngândurat tehnicianul celor de la Conpet. Și băieții au înțees. Lăutarii au cântat marșul de plecare, iar acum râmâne de văzut doar dacă cei de la Conpet Cireșu vor reuși să-și realizeze obiectivele propuse încă de la începutul sezonului de conducerea clubului.
   Noi le dorim succes!

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 09 Jun. 2013, 19:14 Ligi județene
Pe aceeași temă