Conpet Cireșu a învins cu un categoric 5-0 pe Însurăței

11 Aug. 2012, 16:56 Ligi județene
Conpet Cireșu a învins** cu un categoric 5-0 pe Însurăței

Vineri după amiază, cu începere de la ora 18.30, pe stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, a avut loc partida amicală de fotbal dintre Conpet Cireșu și Viitorul Însurăței, două dintre pretendentele la promovarea în liga a III-a a fotbalului românesc după viitorul sezon de ligă a IV-a, care va începe pe 18 august. Partida dintre cele două formații a fost una dominată într-o manieră categorigă de gruparea antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan, care în cele din urmă s-a impus cu un categoric 5-0 (0-0). Prima repriză a fost una dominată categoric de Conpet Cireșu, care nu a marcat niciodată, în ciuda ocaziilor imense de gol pe care le-a irosit cu seninătate. Campioni ai ratărilor au fost Velicu (min. 6), Dima (min. 12), Durbacă (min. 18), Pavel (min. 25) sau Grozea (min. 40), în timp ce de la echipa antrenată de Marian Stăvărache doar Bratosin a avut o ocazie de a înscruie prin min. 43, atunci când a vrut sâ-l surprindă cu un lob de pe la 35 de metri, pe portarul Stoica ieșit dintre buturile propriei porți.

După pauză tot „cireșarii” sunt mai periculoși, iar în minutul 52 reușesc deschiderea scorului: Dima a luat o acțiune pe cont propriu, și cu un șut de la 17 metri l-a învins pe portarul advers: 1-0. În minutul 61 a venit rândul lui Vârlan să șuteze de la 18 metri pentru 2-0, iar apoi, în minutul 66, Dima să ducă scorul la 3-0 după o pasă excelentă primită de la Crăciun. Recitalul grupării din Cireșu continuă la scenă deschisă, iar în minutul 75 Coman marchează golul patru după o acțiune personală pe partea dreaptă (4-0). Trei minute mai târziu Nanu a ratat o lovitură de la 11 metri după ce tot el fusese faultat în care, dar același jucător va stabili scorul final cu un șut imparabil pe colțul lung de la vreo 18-20 de metri, în minutul 82: 5-0! Cam asta a fost în linii mari istoria unei partide amicale în care pe teren nu a existat decât o singură echipă (Conpet Cireșu), dar scorul putea căpăta proporții nebănuite, dacă Dima (min. 55 și 60) sau Crăciun (min. 77) nu ar fi irosit cu seninătate alte ocazii monumentale de a marca.

După meci, antrenorul echipei câștigătoare, Vasile Darie, ne-a declarat: „Într-adevăr scorul a fost unul destul de mare având în vedere că l-am obținut în fața unei contracandidate la promovare, dar să nu uităm că totuși a fost doar un meci amical. Felicit băieții mei pentru jocul foarte bun prestat în această partidă, dar vreau să-i văd jucând așa și când vom juca pe puncte. Pentru viitoarea ediție de campionat a ligii a IV-a avem ca obiectiv revenirea în liga a III-a, și cred că vom reuși acest lucru, deoarece echipa joacă frumos și bine indiferent de care vor fi adversarele din campionatul care va începe pe 18 august!”– a spus tehnianul celor de la Conpet Cireșu.

În meciul cu Viitorul Însurăței, echipa învingătoare a avut următoarea alcătuire: Stoica – Grozea, Coman, Stănciulescu, Ghizman – Preda, Mâță, Dima – Pavel, Durbacă, Velicu. Au mai jucat: Popovici, Vîrlan, Cireașă, Crăciun, Radu, Nanu.

Articol scrise de Marcel Sânpetru

11 Aug. 2012, 16:56 Ligi județene
Pe aceeași temă