Conpet Cireșu a devenit matematic campioană județeană!

Marius ANGHEL 07 May. 2013, 11:42 Ligi județene
Conpet Cireșu** a devenit matematic campioană județeană!

Sâmbătă, 4 mai, au fost programate să se dispute cele opt partide din cadrul etapei cu numărul 25 a ligii a patra brăilene la fotbal, dar din păcate jocul de la Șuțești nu a mai avut loc datorită faptului că gazdele, Voința din localitate, nu au avut asistență medicală la partida cu Sportul Chiscani, și astfel comisia de disciplină din cadrul AJF Brăila a dat câștig de cauză oaspeților care au câștigat partida cu 3-0 la „masa verde”.

Dintre celelalte șapte partide, doar trei au revenit gazdelor, în alte patru s-au impus oaspeții, și niciun meci nu s-a terminat la egalite. Au fost marcate în total un număr de 38 de goluri (17 gazdele și 21 oaspeții), iar Conpet Cireșu este și matematic noua campioană a ligii a IV-a brăilene la fotbal, după succesul categoric obținut în deplasarea de la Mircea Vodă.

Acum „cireșarii” mai au de realizat alte două obiective propuse de Valentin Avramescu, președintele clubului Conpet Cireșu: câștigarea finalei Cupei României faza județeană, și apoi câștigarea barajului pentru promovarea în liga a treia!

  Tot în deplasare au mai câștigat Viitorul Însurăței, pe terenul echipei CS Făurei, FC Tufești la Victoria Cazasu, și Dunărea Gropeni pe terenul Voinței Găiseanca. Dintre cele trei succese ale gazdelor, au ieșit în relief victoriile categorice obținute de Victoria Traian în disputa cu Pandurii Tudor Vladimirescu și de Gloria Movila Miresii în fața penultimei clasate, Voința Găiseanca.

Celălalt succes pe teren propriu a fost obținut de Voința Vișani, în disputa cu Viitorul Ianca, dar victoria s-a conturat abia în partea secundă a meciului.

Dar iată rezultatele tehnice și marcatorii acestei etape cu numărul 25 din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal, așa cum ne-au fost ele oferite de Mihai Ianoș secretarul general al AJF Brăila:

   CS Făurei – Viitorul Însurăței  0-3 (0-2)
Iacob (37), Gheorghiță (44, 65)
   Voința Vișani – Viitorul Ianca  4-1 (0-0)
S. Butiseacă (49), Mândroasa (55), Dobrică (68, 84) / Toni (76)
   Avântul Mircea Vodă – Conpet Cireșu  0-8 (0-2)
Danilov (10 – autogol), Balaban (40), Crăciun (47), Radu (59, 82), Stareț (76 – autogol), Stoica (79 – penalty), Nicolae Viorel (86)
   Victoria Cazasu – FC Tufești  1-3 (0-2)
Oaie (85) / Moldoveanu (4), Ghioca (34, 76)
   Gloria Movila Miresii – Viitorul Galbenu  6-2 (2-2)
Spiță (8), Baciu (30), Macaru (47), Golea (60, 63), Ureche (70) / Zainea (2), Tutulan (31)
   Victoria Traian – Pandurii Tudor Vladimirescu  6-1 (3-1)
Mușătoiu (2), Iorga (32, 48), Huțu (33), Veber (64, 66) / Jianu (45)
   Voința Găiseanca – Dunărea Gropeni  0-3 (0-1)
Simion (25), Milea (78, 80)
   Voința Șuțești – Sportul Chiscani 0-3 (gazdele nu au avut asistență medicală)

   În clasamentul actual al ligii a IV-a brăilene la fotbal, lider și totodată și campioană este Conpet Cireșu care are 66 de puncte, pe locul al doilea este FC Tufești cu 53 de puncte, podiumul este completat de Victoria Traian cu 50 de puncte, iar apoi urmează două echipe cu același număr de puncte, 48, dar care sunt departajate de golaveraj: Dunărea Gropeni și Viitorul Însurăței. Pe ultimile douăn poziții ale actualei ierarhii se află Voința Găiseanca cu 11 puncte, și Viitorul Galbenu cu numai 6 puncte.

   Etapa viitoare, a 26-a, programează sdâmbătă 11 mai, cu începere de la ora 11 (juniorii) și 13 (seniorii), următoarele meciuri:

   Viitorul Ianca – CS Făurei
   Conpet Cireșu – Voința Vișani
   FC Tufești – Avântul Mircea Vodă
   Dunărea Gropeni – Victoria Cazasu
   Viitororul Însurăței – Gloria Movila Miresii
   Viitorul Galbenu – Victoria Traian
   Pandurii Tudor Vladimirescu – Voința Șuțești
   Sportul Chiscani – Voința Găiseanca

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 07 May. 2013, 11:42 Ligi județene
Pe aceeași temă