Concediu pentru Steaua!

Marius ANGHEL 25 Sep. 2013, 00:00 Ligi județene
Concediu pentru Steaua!

Viceprimarul – jucător a făcut rost în ultima clipă de o sponsorizare pentru ca echipa să poată face deplasarea la București
Echipa va fi însoțită la partida cu Steaua și de un autocar cu săteni, care nu vor să rateze meciul vieții lor

„Solicit 3 zile de concediu pentru a putea evolua cu Steaua”. Așa ar trebui să sune cererile de concediu făcute de jucătorii de la Avântul Bârsana, pentru ca patronii firmelor la care sunt angajați să le permită deplasarea la meciul din Cupă. Nimeni n-a avut de comentat. Toată lumea a auzit de performanța echipei de Liga a IV-a. Chiar și viceprimarul Teodor Ștefanca a fost învoit. „Vom merge cu toții, sigur. Toată lumea și-a luat liber și e pregătită de meci. Eu mi-am reprogramat ședințele pe care le aveam. Cu siguranță locuitorii din Bârsana vor înțelege situația”, a spus Ștefanca.

Autocar pentru săteni

În această dimineață, echipa a plecat spre București. Viceprimarul Ștefanca nu s-a concentrat doar pe pregătirea fizică înaintea meciului. A trebuit să facă rost și de un autocar, cazare și de echipament. „Am găsit un sponsor care ne-a asigurat transportul cu autocarul, cazarea în București, și ne-a făcut echipamente noi de joc. Am pregătit un autocar și pentru locuitorii din Bârsana, care vor să vină la meci”, a spus cel care va fi jucător – antrenor în meciul de mâine.

Primă de joc nu o să avem. Pentru noi prima de joc e că am ajuns să jucăm contra Stelei
Teodor Ștefanca, antrenor – jucător Avântul Bârsana

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

 

Marius ANGHEL 25 Sep. 2013, 00:00 Ligi județene
Pe aceeași temă