Cireșu e deja calificată în finală, Însurăței mai speră!

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 11:35 Ligi județene
Cireșu e deja calificată în finală,** Însurăței mai speră!

Marți și miercuri, pe două terenuri ale județului Brăila, au avut loc semifinalele Cupei României (faza județeană) care se desfășură în premieră după sistemul tur-retur.

În primul meci, la Cireșu, Conpet din localitate a ridiculizat cu un categoric 7-0 pe mult mai modesta Gloria din Movila Miresii, și se poate considera practic calificată în ultimul act al competiției pe care vrea ca s-o și câștige, închizându-le astfel gura celor sperau că Gloria poate furniza surpriza!

În cel de-al doilea meci, care s-a jucat pe stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, echipa arbitrilor brăileni a luat prima opțiune la calificarea în finală învingând cu scorul de 2-1 pe Viitorul Însurăței, dar abia după ce la pauză echipa antrenată de Marian Stăvărache a condus cu 1-0, iar în returul de săptămâna viitoare se poate întâmpla orice! Mai ales dacă ținem cont de faptul că finala se va juca la Însurăței, iar Viitorul abia așteaptă meciul direct cu cei de la Conpet Cireșu, iar rivalitățile dintre cele formații sunt acum unele de notorietate!

VEZI mai multe POZE de la meciului Cireșului

    Partidele retur sunt programate să se desfășoare în zilele de 28 și 29 mai, dar până atunci iată rezultatele și marcatorii din prima manșă a semifinalelor Cupei României așa cum ne-au ele oferite de Mihai Ianoș, secretarul general de la AJF Brăila:

   Conpet Cireșu – Gloria Movila Miresii  7-0 (3-0)
Vârlan (12, 89), Grozea (13), Techiu (37, 61), Crăciun (73), Stănciulescu (87)
   Fayr Play Brăila – Viitorul Însurăței  2-1 (0-1)
Mocanu (52, 78)/ Gheorghiță Viali (2)

   Finala competiției este programată să se desfășoare pe data de 15 iunie la Însurăței, începând cu ora 11.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 11:35 Ligi județene
Pe aceeași temă