„Cireșarii” vor să realizeze eventul în acest an!

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 13:27 Ligi județene

Marți și miercuri, pe patru terenuri ale județului Brăila au avut loc sferturile de finală (etapa județeană) ale Cupei României la fotbal, partide care s-au desfășurat într-o singură manșă pe terenurile primelor formații scoase din urnă la tragerea la sorți.

Rezultatele înregistrate sunt unele normale, cel puțin la prima vedere, cu precizarea că Fayr Play Brăila este o echipă alcătuită din arbitrii brăileni, și aceaștia au demonstrat că arbitrii se pricep să și joace fotbal nu nunmai să înpartă dreptatea pe terenul de joc.

Conform afirmațiilor făcute de Valentin Avramescu, președintele clubului Conpet Cireșu, gruparea pe care o conduce are ca obiectiv principal în acest an realizarea eventului local, dar și promovarea în liga a treia. Și cum „cireșarii” se pot deja considera campioni județeni, și al doilea obiectiv este pe cale să se realizeze, iar acum rămâne de văzut ce se va înmpla la barajul de promovare!

După ce a câștigat la un scor care ne scutește de absolut orice comentariu, partida cu Sportul Chiscani, acum Viitorul Însurăței așteaptă cu nerăbdare o confruntare cu cei de la Conpet Cireșu în finala competiției (dacă se poate) pentru a-și lua revanșa după eșecurile suferite în campionat în disputele cu echipa antrenată de Vasile Darie!

Out-siderul competiției este fără îndoială Gloria Movila Miresii, al cărui drum pare că se va opri în semifinale, fază care va avea loc după sistemul tur-retur și se vor juca pe 22 și 29 mai.

Dar până la tragerea la sorți a penultimului act al Cupei României (etapa județeană Brăila), vă prezentân rezultatele finale și marcatorii sferturilor de finală, așa cum le-am aflat de la Mihai Ianoș secretarul general de la AJF Brăila:

   CS Făurei – Conpet Cireșu  0-2 (0-0)
Costache (50), Techiu (76)
   Viitorul Însurăței – Sportul Chiscani  7-1 (2-0)
Iaco (15, 31, 69, 78), Bratosin (62), Gheorghiță (84), Oprea (90) / Băndărică (73)
   Gloria Movila Miresii – Viitorul Ianca  2-1 (1-0)
Macaru (41), Baciu (52) / Toni (72)
   Fayr Play Brăila – Pandurii Tudor Vladimirescu  1-0 (1-0)
Preda (27)

   Localitatea (și data) unde se va disputa finala Cupei României, etapa județeană Brăila, nu a fost stabilită deocamdată.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Foto: FB Conpet Cireșu

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 13:27 Ligi județene
Pe aceeași temă