Cireșarii s-au distrat cu Movila Miresii!

Marius ANGHEL 03 Mar. 2013, 10:46 Ligi județene
Cireșarii s-au distrat** cu Movila Miresii!

Sâmbătă, în jurul orelor prânzului, stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat a fost gazda jocului amical de fotbal, în care s-au aflat față în față Conpet Cireșu (liderul ligii a IV-a brăilene) și Gloria Movila Miresii (locul 11 în liga a IV-a din Brăila). Meciul în sine a fost unul la totala discreție a echipei antrenate de Vasile Darie și Ionel Ivan, care s-a impus în final cu un categoric 8-0 (2-0).

„Cireșarii” au deschis scorul în minutul 20, prin Nanu, după o minge respinsă greșit de fundații adverși, iar scorul pauzei a fost stabilit de Techiu, în minutul 42, cel care a reluat cu latul în plasă o o minge centrată de Cireașă.

După pauză echipa din Movila Miresii a cazut fizic definitiv, iar Conpet Cireșu a marcat ori de câte ori a vrut. 3-0 a fost după golul marcat de Pavel (min. 54) după o minge primită de la Costache, Nanu a dus scorul la 4-0 (min. 60) după o minge centrată de Pavel, iar în minutul 70 Pavel a dus rezultatul la 5-0 după o centrare a lui Grozea. S-a făcut apoi 6-0 după reușita lui Costache (min. 78) iar ultimile două goluri ale meciului au fost înscrise de același Pavel, ambele după două pase primite de la Nanu (min. 82 și 86). Scorul final al acestui meci amical ar fi putut căpăta proporții uriașe, dacă pe parcursul jocului „cireșarii” nu ar fi mai ratat ocazii monumentale prin Crăciun (min. 16), Radu Alin (min. 24 și 30), Techiu (min. 37), Costache (min. 55), Pavel (min. 62), Vârlan (min. 74) și Ghe. Viorel (min. 80).

Cam asta a fost în linii mari istoria unui meci…fără istoric, în care gruparea din Movila Miresii nu a făcut decât o simplă figurație în fața unui adversar mult mai valoros, adversar care are ca obiectiv revenirea în liga a treia a fotbalului românesc în vara acestui an.

VEZI mai multe POZE de la amical

După meci, antrenorul Vasile Darie ne-a declarat: „A fost o victorie categorică obținută în fața unui adversar foarte modest care nu ne-a pus absolut nicio problemă. Este o victorie care ne era necesară pentru moralul băieților, sau altfel spus a fost o repetiție generală foarte utilă înaintea reluării campionatului, la finalul căruia ne-am propus promovarea în eșalonul trei al fotbalului românesc.”– a spus antrenorul principal al celor de la Conpet Cireșu.

Echipa învingătoare a avut următoarea alcătuire: Stoica – Coman, Cheleș, Nicolae Viorel, Cireașă – Costache, Stănciulescu, Crăciun – Nanu, Techiu, Alin Radu. Au mai fost utilizați: Tudor, Grozea, Preda, Vârlan, Pavel, Balaban și Ghe. Viorel.

Returul ligii a IV-a brăilene la fotbal va începe pe data de 16 martie, iar pe 9 martie va avea loc o etapă din Cupa României, etapa județeană.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 03 Mar. 2013, 10:46 Ligi județene
Pe aceeași temă