Cazasu a realizat scorul etapei, dar Însurăței este lider cu maximum de puncte

Marius ANGHEL 14 Oct. 2013, 13:56 Ligi județene
Cazasu a realizat scorul etapei,** dar Însurăței este lider cu maximum de puncte

Sâmbătă pe șase terenuri ale județului Brăila au avut loc tot atâtea partide care au contat pentru etapa cu numărul opt din cadrul ligiia IV-a brăilene la fotbal, rundă care a fost dominată de formațiile ce au evoluat pe teren propriu. Nu de alta dar gazdele au obținut patru victorii în timp ce singurule succese ale echipelor vizitatoare au fost obținute de liderul autoritar al campionatului, Viitorul Însurăței, care s-a impus la scor de neprezentare pe terenul Viitorului din Galbenu și de CS Făurei care a câștigat surprinzător pe terenul echipei Old Boys Însurăței. S-au marcat în total un număr de 31 de goluri (20 gazdele și 11 oaspeții) dar avem și doi jucători care au reușit câte un hat-trick: Dobrică (Voința Vișani) și (Durbacă (Victoria Traian).

Scorul acestei etape a fost realizat de Victoria Cazasu care a surclasat cu un categoric 7-0 pe Voința Găiseanca, dar categorică a fost victoria cu 5-0 obținută de CS Făurei la Bertești!

Tot la scor s-a impus și Victoria Traian în partida jucată acasă cu Avântul Mircea Vodă, în timp ce Voința Vișani a fost ceva mai „miloasă” cu Sportul Chiscani. Singurul succes la limită a fost cel al Pandurilor din Tudor Vladimirescu în disputa jucată cu Viitorul Ianca, partidă în care toate cele trei goluri s-ai marcat într-un interval de numai patru minute!

Dar iată rezultatele tehnice și marcatorii acestei runde a opta din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal, așa cum le-am aflat de Mihai Ianoș, secretarul de la AJF Brăila, cel care astăzi (luni 14 octombrie) a împlinit o frumoasă vârstă prilej cu care îi transmitem și noi urarea de „LA MULȚI ANI!”:

   Old Boys Însurăței – CS Făurei  0-5 (0-2)
Călătoaie (23, 29), Popa (60, 90+1), Mărgărit (589
   Voința Vișani – Sportul Chiscani  6-2 (3-0)
Broască (2), Bacâru (7), Dobrică (22, 71, 89), Nazâru (57)/ Crăciun (47), Popa (86)
   Victoria Cazasu – Voința Găiseanca  7-0 (2-0)
Iconaru (38), Ion (40), Moroianu (49), Buhai (52), Matei (60, 75), Oaie (70)
   Victoria Traian – Avântul Mircea Vodă  5-0 (4-0)
Durbacă (15, 37, 62), Huțu (34), Martinescu (39)
   Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Ianca  2-1 (0-0)
Tănase (75,79)/ /Toni (78)   
   Viitorul Galbenu – Viitorul Însurăței  0-3 (0-1)
Banciu (21), Gheorghiță (69), Mirescu (90)

   După aceste rezultate, primul loc este ocupat și în continuare de Viitorul Însurăței cu maximum de puncte din opt meciuri, 24, locul secund revine Victoriei Traian care are 22p, iar locurile trei și patru aparțin Voinței Vișani și Pandurilor din Tudor Vladimirescu ambele cu câte 15 puncte, departajarea fiind făcută de golaveraj. Pe ultimile două locuri se află Viitorul Galbenu cu 3 p și Voința Găiseanca cu 0 p.

   Etapa viitoare, cea cu numărul nouă, programează sâmbătă 19 octombrie, cu începere de la ora 11 (junirii) și 13 (seniorii) următoarele partide:

   CS Făurei – Voința Vișani
   Sportul Chiscani – Voința Găiseanca
   Viitorul Însurăței – Pandurii Tudor Vladimirescu
   Viitorul Ianca – Victoria Traian
   Avântul Mircea Vodă – Old Boys Însurăței
   Victoria Cazasu – Viitorul Galbenu

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 14 Oct. 2013, 13:56 Ligi județene
Pe aceeași temă