Campionii, campionii, ole, ole, ole: Gloria 2, campioană județeană cu 7 etape înainte de final

Mihai Andries 02 May. 2014, 16:01 Ligi județene
Campionii, campionii, ole, ole, ole:** Gloria 2, campioană județeană cu 7 etape înainte de final

Cu 18 puncte avans și încă o victorie sigură datorată excluderii celor de la Arcalia din campionat, Gloria 2 și-a asigurat și matematic titlul de campioană județeană, cu șapte etape înainte de finalul campionatului ligii a patra, după victoria împotriva celor de la Leșu, 2-0.

Etapa a 23-a a ligii a 4-a a programat pe stadionul Jean Pădureanu, întâlnirea dintre Gloria 2, liderul la zi al campionatului și Heniu Leșu, echipă aflată pe locul 4 înaintea acestei etape, partidă considerată derby-ul acestei etape. Jocul a fost controlat cap-coadă de gazde, o echipă cu o clasă peste nivelul ligii a patra, doar imprecizia jucătorilor bistrițeni în fața porții și lipsa de concentrare la finalizare au făcut ca diferența pe tabela de marcaj să nu fie mai mare.

Oaspeții au contat doar pe faza defensivă, reușind să închidă, în câteva situații, traseele spre propria poartă, în timp ce pe faza ofensivă, cu o jumătate de ocazie în repriza a doua, când Horga scăpat spre poartă a fost ajuns de Bolbos și câteva șuturi de la distanță rezolvate fără probleme de sărbătoritul Uilean, nu putea spera la mai mult de la acest joc. Partida începe practic de la scorul de 1-0, în secunda 50, Colța primește, de la Cilean, o minge la marginea careului de l6 metri, intră în careu și îl învinge pe portarul Rauș. Oaspeții resimt șocul golului primit foarte repede, rezistând totuși iureșului gazdelor pînă în minutul 26 când șutul lui Colța de la 20 metri este deviat în propria poartă de Leonte și scorul devine 2-0, scor cu care se intră la cabine. După pauză tot gazdele controlează jocul, fără însă să mai marcheze, deși și-au creat încă câteva bune situații de gol.

Gloria 2 Bistrița, antrenori Horea Pârțiu și Gabi Cârstea: Uilean, Echim, Patca, Bolbos, Coți, Matiș, Jarda, Cilean, Colța, C. Bucur, Rus. Au mai jucat: Vălean, Bălătici, Hasnăș, Guț.

Heniu Leșu, antrenor Leon Buhai: Rauș, S. Savu, Sidor, Leonte, Țilea, Chindea, Serețean, Conon, T. Savu, Horga, Persecă. A mai jucat M. Pop, Domide, Țarcă.

Sursa: Sportulbistritean.ro

Mihai Andries 02 May. 2014, 16:01 Ligi județene
Pe aceeași temă